Bleep.gr new spot!!!

Το νεο τηλεοπτικό spot της online κοινότητας bleep.gr είναι έτοιμο. Γίνετε μέλος και κάντε φίλους, ανεβάστε και δείτε βίντεο, ακούστε μουσική, ενημερωθείτε, παίξτε παιχνίδια και πάρτε μέρος σε συζητήσεις.

http://www.bleep.gr/ κάντε bleep ΤΩΡΑ!!!

Apple iPhone...

Μοναδικό, απίστευτό, ταχύτατο, πανέμορφο, λειτουργικότατο.. Λέξεις που δεν μπορούν να προσδιορίσουν πλήρως την ταυτότητα του iPhone. Πριν λίγες ημέρες είχα την ευκαιρία να το δω από κοντά, να το ξεκλειδώσω, να του φορτώσω κάποια πραγματάκια, να σερφάρω μαζί του, να πραγματοποιήσω κλήσεις, να ακούσω μουσική και να δω slideshow με τις αγαπημένες μου φωτογραφίες... Διαβάστε περισσότερα στo bleep (http://www.bleep.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=50&topic=702.0) όπου υπάρχει ειδικό review.

MAC OS X Tiger...

Έχω την εντύπωση πως περνάω μια περίοδο δοκιμών.. Σήμερα λοιπόν σειρά έχει το MAC OS X Tiger. Έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτό και είπα να ρίξω μια ματιά (και) σε αυτό το λειτουργικό.. Είναι τόσο καλό όσο λένε, τόσο παραμετροποιήσιμο? Η εγκατάσταση έγινε σε εικονικό φυσικά σύστημα και όλα δείχνουν πως πήγαν όπως θα έπρεπε. Το κακό είναι πως υπάρχουν πολλές φορές κάποια προβληματάκια όταν προσπαθήσεις να κάνεις εγκατάσταση σε x86 μηχανήματα, πόσο μάλλον σε εικονικά.

Update: Πρώτες εντυπώσεις! Ελαφρύ, πολύ ελαφρύ!! Όμορφο! Πλούσιο.. Επιφυλάσομαι για τα υπόλοιπα.

BIOSHOCK IS OVER!!! (almost)....

Μόλις τερμάτισα ίσως το καλύτερο (προσωπική άποψη πάντα), ομορφότερο και τρομακτικό, FPS των τελευταίων ετών. Συντόμως ακολουθεί αναλυτικότατο review....

Επιτυχία....

Τελικά όλα πήγαν τέλεια, η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και μπορώ πλέον να τεστάρω το γραφικό περιβάλλον beryl.. :ο) Τι καλά που θα ήταν κάποια πράγματα να είναι το ίδιο εύκολα και στα παράθυρα..

Linux update...

Τα πράγματα είναι απλά... Θέλω να αναβαθμίσω την υπάρχουσα διανομή Linux που έχω (Ubuntu 6.06) στην τελευταία έκδοση 6.10, οι αλλαγές πάρα πολλές κυρίως στο γραφικό περιβάλλον. Το καλό είναι πως η αναβάθμιση γίνεται αυτή τη στιγμή on-line...!! Σε περίπου μία ωρίτσα θα έχει τελειώσει αφού πρέπει να κατέβουν ούτε λίγο ούτε πολύ 1000+ αρχεία.. Θα δείξει..

Βροχή..

Βρέχει και πάλι.. Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά από ότι φαίνεται καθώς η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά. Καιρός να βγάλουμε τα πουλόβερ από τη ντουλάπα και να ετοιμαστούμε για το χειμώνα ο οποίος προβλέπεται αρκετά βαρύς. Πάλι καλά που βρέχει για να κάνουμε κ καμία δουλειά. :)

Bishock!!

Επιτέλους το BIOSHOCK, ο πνευματικός διάδοχος του System Shock 2, βρίσκεται στο δίσκο μου! Προς το παρόν το απέκτησα με πλάγια μέσα (αν και βλέπω να αγοράζω συντόμως την Collectors Edition) αλλά από τη στιγμή που το εν λόγω game έχει 5 διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας δε μου άφησε και πολλές επιλογές..
-Ενσωματώνει την νεότερη έκδοση Securom (άρα disk check για το αν έχεις το γνήσιο δισκάκι στο drive).
-Απαιτεί on-line activation με το serian number.
-Download το .exe του παιχνιδιού.. (ναι σωστά διαβάσατε, το εκτελέσιμο δεν βρίσκεται στο dvd του παιχνιδιού).
-Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση με το διαδίκτυο διαγράφεται αυτόματα ο φάκελος εγκατάστασης του παιχνιδιού.
-Επίτρέπονται μόνο μεχρι 5 ταυτόχρονες εγκαταστάσεις / ενεργοποιήσεις του παιχνιδιού.

Περισσότερα σε λίγες μέρες...