Πάρτε τα βουνά...

Όποιος βρεί από που είναι οι παρακάτω φώτο κερδίζει ένα μοναδικό ταξίδι στη λίμνη Πλαστήηηηηρα!! (πως μου ήρθε αυτό..) :)

Όμορφα τοπία, αν και ο καιρός ήταν λίγο περίεργος. Αυτό βέβαια δεν μας πτόησε, αντιθέτως. Θετικό επίσης το ότι δεν είχε κρύο και κάναμε τη βόλτα μας ανενόχλητοι.


Αυτό το δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε για να περάσουμε απέναντι.. Μη σας τρομάζει το νερό. Μπορείτε να περάσετε κανονικά. Για όσους φοβούνται υπάρχει και μια μικρή γέφυρα. :)Πάνω στη γέφυρα όλα μοιάζουν πανέμορφα.. Απίστευτη ηρεμία κ μια μοναδική αίσθηση που σε κυριεύει.

Η Γέφυρα έχει συνολικό μήκος 61μ. και ύψος 19.70μ. Η μεγάλη καμάρα έχει άνοιγμα 39μ. Δε μπορώ να πω πως δε μου μπήκαν διάφορες ιδέες όσο είμαστε στην κορυφή αλλά έδειξα αυτοσυγκράτηση.. ;)


Μερικές πληροφορίες για όσουν αρέσκονται σε παρόμοιες εξορμήσεις:
1. Ποτέ μην εμπιστευθείτε κάποιον που έχει ξαναπάει.. Μπορεί να σας παιδέψει μόνο κ μόνο για να δει την αντίδρασή σας όταν σας πει πως κάνατε μια διαδρομή 15 λεπτών ενώ θα μπορούσε να γίνει σε μόλις 5.
2. Πάντα να ελέγχετε για εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις με τα πόδια (εντάξει, εγώ το απολαμβάνω).
3. Οι σύντομοι δρόμοι δε σημαίνει πως είναι οι καλύτεροι, αλλά είναι πιο αποδοτικοί.
4. Προτιμήστε καλή παρέα κ ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν για να μην έχετε φασαρία του τύπου "που είμαστε τώρα", "τι ώρα φεύγουμε" κ.λπ.
5. Μια φωτογραφική μηχανή δεν είναι βάρος. Πάντα χρειάζεται. Μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμένα.

P.S.1: Οι παραπάνω φωτό για όσους δεν εχουν όρεξη για ψάξιμο είναι από το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας που χτίστηκε το 1866.
P.S.2: Με κλικ πάνω στις φωτό εμφανίζονται σε μεγαλύτερη ανάλυση. Η ποιότητα βέβαια είναι άλλο θέμα αφού είναι από κινητό.. Κάποιος (ονόματα δε λέμε, σπίτια δεν κλείνουμε) ξέχασε τη φωτογραφική.

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

polu omorfh voltaaaaaaa!!!!!!
perasa polu wraiaaa!!
epishs exw na pw oti apo ekei d pernaei aytokinhto!!:PP
ti idees sou hr8an e??

AVenGer! είπε...

ontws htan poly omorfa!!!
k egw perasa poly wraia.
k nai, apo ekei pernaei aytokinhto!!
eem, polles idees moy hr8an alla de lew.. ;)