Browser games...

Μέχρι χθες (καλά εντάξει, μέχρι προχθές) αγνοούσα μπορώ να πω την ύπαρξή τους.. Ξαφνικά είδα στο bleep.gr μια καταχώριση για ένα browser game και από τότε κόλλησα. Τα παιχνιδάκια αυτά εκτελούνται μέσα από τον browser σου και λειτουργούν στο παρασκήνιο, όταν βρίσκεις χρόνο ασχολείσαι μαζί τους, κάνεις φίλους και αναπτύσεις τις δυνατότητές του παιχνιδιού αλλιώς το αφήνεις στην τύχη του :) . Παρακάτω συγκέντρωσα κάποια ενδιαφέροντα παιχνιδάκια που πιστεύω θα σας κάνουν να κολλήσετε.


Ζήσε στον Αρχαίο κόσμο!
Ο ήχος της θάλασσας, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου, μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού ξεκινά. Καλωσήρθες στο Ikariam. Αυτό είναι και το πρώτο παιχνιδάκι που κόλλησα πραγματικά.


Στο Travian υπάρχουν τρεις φυλές: Ρωμαίοι, Γαλάτες και Τεύτονες. Κάθε φυλή έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και αι οι τύποι στρατευμάτων τους είναι πολύ διαφορετικοί. Έτσι είναι σημαντικό να επιλεχτεί στην αρχή του παιχνιδιού η φυλή η οποία ταιριάζει σε εσένα.


Το OGame είναι ένα παιχνίδι διαγαλαξιακής κατάκτησης.
Ξεκινάτε με έναν μη αναπτυγμένο κόσμο και τον μεταμορφώνετε σε μια παντοδύναμη αυτοκρατορία ικανή να υπερασπιστεί τις με κόπο αποκτημένες αποικίες σας.


Το BattleKnight είναι ένα ελεύθερο διαδικτυακό παιχνίδι σελιδοδείκτη (browsergame). Μπορείτε να γίνετε Ιππότης με εκθαμβωτική πανοπλία ή ένας μαύρος ιππότης ληστής που δεν δέχεται κανέναν νόμο. Μόνο εσύ μπορείς να επιλέξεις τη μοίρα σου...


Οι Ιππότες ήταν οι πραγματικοί ακόλουθοι του βασιλιά κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους και πολεμούσαν για τον βασιλιά, για την τιμή, για την δόξα και την δικαιοσύνη . Ο σεβασμός που κέρδιζαν τους έκανε γνωστούς ως Ιππότες του Φωτός. Ωστόσο για πολλούς η τιμή δεν ήταν αρκετή και άρχισαν να παραβιάζουν τον όρκο τους, γεμίζοντας τα θησαυροφυλάκια τους με τα λάφυρα των θυμάτων των αιματηρών επιδρομών τους. Αυτοί οι ιππότες ήταν γνωστοί ως Ιππότες του Σκότους. Πολέμησε για τιμή, δόξα και δικαιοσύνη, ή κέρδισε το ψωμί σου εκτελώντας βίαιες και ανήθικες αποστολές. Η απόφαση είναι στα χέρια σου!



Το Crims λαμβάνει χώρα στην πόλη CrimsCity - μία μητρόπολη με gangsters, αλήτες και εγκληματίες. Έχεις έναν μήνα για να μαζέψεις όσο περισσότερη εκτίμηση μπορείς. Ο παίκτης με την μεγαλύτερη εκτίμηση στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει!


Ο κόσμος του Imperia Online τοποθετείται λίγο πριν την εποχή της πυρίτιδας, πράγμα που σημαίνει πως για να κερδίσετε στις μάχες μπορείτε να εμπιστευθείτε μόνο το παγωμένο ατσάλι. Το Imperia Online δεν ηρεμεί ποτέ. Είτε βρισκόσαστε online ή οχι η αυτοκρατορία σας μεγαλώνει. Τα πάντα γίνονται σε πραγματικό χρόνο όπως ακριβώς γίνεται και στον πραγματικό κόσμο.

2 comments:

forseti είπε...

Πολύ καλό post. Τα Crims και Imperia Online τα γνώριζα ήδη και τώρα μάλλον ξεκινήσω το Ikariam το οποίο φαίνεται ενδιαφέρων.

AVenGer! είπε...

είναι πολύ ενδιαφέρον.. μπες κ εσύ ρε.. ελα να κάνουμε κ καμία συμμαχία