Viruz alertz!!!

Σε αυτούς που πρέπει να τα πρήξω δε βλέπω φως για αυτό ας τα πρήξω σε όλους σας online μήπως και βγει τίποτα :)
Πάμπολες φορές έχω αναφέρει, είναι βασικά κοινό μυστικό, πως σήμερα τίποτα δεν είναι δωρεάν στο διαδίκτυο εκτός και αν ρωτήσεις το "θείο" σου..
Γιατί κάποιοι επιμένουν πως αν κάνουν κλικ στο τάδε μπάνερ θα έρθει η Ευα στο κρεβάτι τους ή αν κατεβάσουν εκείνο το σούπερ πρόγραμμα καταπολέμησης ιών θα λύσουν όλα τα προβλήματα ασφαλείας τους?
Τίποτα δεν είναι δωρεάν και δεν θα είναι.. Απλά τα πράγματα!
Από τα χαριτωμένα winks, emoticons, emeticons ή όπως αλλιώς λέγονται, μέχρι τα σούπερ αντιβιωτικά κατά πάσης φύσης και παραφύσης ιών και διαφιμήσεων το μόνο που θα κάνουν είναι να γεμίσουν το δίσκο σας και το λειτουργικό σας με άχρηστα πράγματα, να γονατίσουν το σύστημα και γτ όχι να κλέψουν αριθμούς πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις e-mail και άλλα προσωπικά δεδομένα.
Μην τρομάξετε, δεν θα σας προτρέψω (αν και θα έπρεπε) να το γυρίσετε σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο λειτουργικό) αλλά θα πω όσο γίνεται πιο απλά 2 λέξεις μόνο. Κριτική σκέψη...
*Υπάρχει περίπτωση να σας κάτσει η Ευα?
-Λυπάμαι άλλα όχι
*Υπάρχει περίπωση το κάθε τσοντο-πορνο site που επισκευθήκατε τη χθεσινή δύκολη βραδιά να σκέφτηκε την αφάλειά σας και να σας προτείνει να κατεβάσετε το super antivirus-anti trojan-anti hacker-anti skwriako-anti voulotiko πρόγραμμα για να σερφάρετε ήσυχοι?
-Λυπάμαι και πάλι αλλά η κοκκινοσκουφίτσα δε ζει εδώ.
*Υπάρχει περίπτωση να σας δώσουν δωρεάν 3,521 εικονίδια απλά επειδή είσαστε καλό παιδί και τρώτε όλο το φαγητό σας?
-Μπααα, οι πάγοι λιώσαν αδέρφια.. save the parrots.

Που θέλω να καταλήξω? Μην κάνετε εγκατάσταση αν δεν γνωρίζεται τι είναι αυτή η toolbar ή τι κάνει αυτό το antihijackware. Πρόληψη, είναι η απόλυτη προστασία.
Χθες μου φέρανε ένα φορητό που του είχα περάσει xp ενώ αρχικά είχε vista, οδηγοί για xp δεν υπήρχαν κατέβηκαν σε σε ένα βράδυ με ειδικό πρόγραμμα που ελέγχει για άγνωστες συσκευές και κατέβαζε αυτόματα τον σωστό(?) οδηγό. Το μηχάνημα ήταν απλά για πέταμα.. 10αδες κακόβουλα προγράμματα φορτωμένα που είχαν κόψει τα δικαιώματα για επεξεργασία του μητρώου, διαχείρισης διεργασιών, εξερεύνησης δίσκων και πολλά άλλα. Τώρα εγώ να τον πιστέψω που ορκιζόταν ότι δεν εχει μπει ποτέ σε σελίδες με ... κοριτσάκια ή να του στείλω screenshot με τα temporary internet files όπου υπάρχουν 2,000 αρχεία που προέρχονται από το sex.veryg00dfuck.com?
Λίγη προσοχή.. Οκ, ο υπολογιστής δικός σας είναι, ρίχτε βενζίνη, πετρέλαιο και καθαρό οινόπνευμα, ανάψτε ένα σπίρτο και απολαύστε το να καίγεται δεν θα σας πει κανείς τπτ αλλά εγώ ή οι φίλοι σας δε φταίνε τπτ που θα κολλήσουν τα δεκάδες worms που έχετε όταν θελήσουν να πάρουν κατι με το φλασακι τους.
φιλικές απόψεις ενός άθλιου πιανίστα. :)