Απολογισμός...

2 και κάτι χρόνια στην blog scene δεν έχω ανεβάσει ένα παρόμοιο ποστ. Ένα ποστ που να συγκεντρώνω τις σκέψεις μου για μια χρονιά που φεύγει, για μια νέα που έρχεται ή γενικά ένα απολογισμό του τι μου έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό.
Με αφορμή τον χρόνο που φεύγει σε λίγες ώρες θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου για το 2008.
Αν και δεν ξέρω πως ακριβώς να αρχίσω, θα ήταν ίσως υπερβολικά πολλά αυτά που θα ήθελα να γράψω, θα πω απλά πως για εμένα το 2008 άρχισε σαν παραμύθι (ονειρικό ή κάπως υπερβολικό...) και έτσι θα το θυμάμαι.
Γυρίζοντας πίσω στις καταχωρήσεις του Ιανουαρίου-φεβρουαρίου βρίσκω τον εαυτό μου απασχολημένο με τη δουλειά και μπερδεμένο ίσως αν θα έπρεπε να συνεχίσω αυτό το μπλόγκ ή οχι, τελικά το συνέχισα και συνεχίζω.
Στους επόμενους μήνες έγιναν πολλά. Δεν μπορώ να πω πως αγάπησα ή ερωτεύθηκα και αυτό γιατί αυτές οι δύο έννοιες αποδείχθηκαν συγκεχυμένες για το άλλο μου μισό αλλά όπως και να έχει ήταν ίσως η πρώτη φορά που εγώ τουλάχιστον ένιωσα τόσο ζωντανός, τόσο όμορφα, έκανα τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να μην έκανα ποτέ, έδωσα πολλά, έλαβα ακόμα περισσότερα αλλά δυστυχώς όπως όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελείωσε.
Κατά γενική ομολογία μια πολύ δυνατή χρονιά και το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου αφού φυσικά δεν έλειψαν οι βόλτες με φίλους και τα πειράγματα, ε μας χτυπάει η ζέστη τι να κάνουμε.
Καταχωρήση του Οκτωβρίου μαρτυρά μια επίσης πολύ χαρούμενη ημέρα, ο γάμος του πολύ καλού μου φίλου Βασίλη (ο οποίος γιορτάζει αύριο!) και μια πολύ γρήγορη βόλτα στις όμορφες Σέρρες για ένα "γεια" :) , αδυναμίες είναι αυτές.
Οι τελευταίοι δυο μήνες επίσης ιδιαίτεροι με το δικό τους τρόπο αλλά και πολύ κουραστικοί, νεο πρόγραμμα μηχανογράφησης στη δουλειά, barcodes κ.λπ.
Πριν λίγες μέρες η συνάντηση με φίλους που έχουν παράξενα ονόματα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα με πολύ γέλιο και πολύ μπύρα (Fosters παρακαλώ) είναι το καλύτερο για να κλείσει με αναμνήσεις αυτή η χρονιά.

Τέλος, το σημείο μηδέν :) η αλλαγή του χρόνου... Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν αύριο και την ελπίδα ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι σας στέρησε ο παλιός.

4 comments:

Miranda είπε...

κ περσυ ειχες κανει xmas loooooooooook στο μπλογκιιιιιιιιιιιιιι :D

AVenGer! είπε...

είδες πως αλλάζουν οι εποχές Μιράντα μου?

Miranda είπε...

Χεχ..Τιποτα εν αλλαξε, θα κανεις του χρονου :))))

AVenGer! είπε...

ή και πιο νωρίς........ μου αρέσει να "μου τη λένε"......