Captcha madness

Πρωϊ-πρωϊ (10 a.m.) είπα και εγώ σαν άνθρωπος* (έχει σημασία που το τονίζω) να κάνω μια εγγραφή σε ένα forum προκειμένου να κατεβάσω κάποια θέματα για το νέο μου απόκτημα (Nokia 5800 xpress music) για το οποίο θα μιλήσω/γράψω κάποια άλλη στιγμή.
Να μην τα πολυλογώ, με το που πατάω το register αντικρίζω την παρακάτω εικόνα! Ο-Μι-Τζι, Τζίζους Κράϊστ και χόλυ σιτ μαζί.. Ο κόσμος κάπου έχασε τη μπάλα..
Οκ, είπαμε ρε φίλε να προστατευθείς από τα bot αλλά όχι κ έτσι.. Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε καν τρία. 5 captcha??? Αρ γιου σίριους? Πολύ μου άρεσε βέβαια το αυτονόητο.. are you a human*? Έπρεπε να γράψω snowman.
Μας βλέπω σε λίγο καιρό να αναγκαζόμαστε να λύσουμε κάτι τέτοιο για να αποδείξουμε την ανθρώπινη υπόστασή μας.


P.S. Εντελώς πληροφοριακά... Captcha είναι μια πρόκληση ερωτήσεων ή/και μπερδεμένων γραμμάτων-αριθμών προς εμάς που πρέπει να εισαγουμε σε ένα πεδίο προκειμένου να πιστοποιήσουμε ότι είμαστε όντως άνθρωποι και όχι κάποια κακόβουλα ρομποτάκια που θέλουμε να εισβάλουμε στην σελίδα κάποιου. Αποκλείεται να μην το έχετε δει στην καθημερινή σας περιήγηση στο διαδίκτυο, ακόμα και σε μπλογκς που αφήνετε σχόλιο ο διαχειριστής μπορεί να έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία αυτή. Περισσότερες πληροφορίες στην Wiki.

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ ακου "Εισαι ανθρωπος?" χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαα

AVenGer! είπε...

Βρε Μιράντα μου, φταίω εγώ μετά? Ε? Φταίω?

Miranda είπε...

Oxi χιονανθρωπακοοοοοοοοοοοοο, δε φταις :D

AVenGer! είπε...

άει μωρέεεε!!

aggeloudi είπε...

Εκτός του οτι θα συμφωνήσω με τη Μιράντα στο οτι "εισαι ανθρωπος" (λέμε τώρα) θα σε μαλώσω και θα ζηλέψω τρελά για το τέλειο κινητό σου!!Χαζό!

AVenGer! είπε...

έλα μωρέ.... το χαζοκινητό....