Here we go again..

Here we go again..
Ποιό παιδάκι νομίζει ότι είναι 100% ασφαλές στο διαδίκτυο?
Ποιό παιδάκι νομίζει ότι μπορεί να μου απαγορεύσει την δικτυακή είσοδο κάπου?
Ποιό παιδάκι νομίζει πως μπορεί να με κάνει block (α, καλό ε....) οπουδήποτε και να μείνει ήσυχο πως δεν θα γνωρίζω το παραμικρό?
Το καλό με το διαδίκτυο και όλα τα sites είναι πως παντού υπάρχουν τρύπες, μεγάλες η μικρές..
Μην ξεγελιέστε και μην το παλεύετε άδικα.... Ζείτε σε ένα ονειρικό κόσμο ακόμα. Τουλάχιστον θέλω να πιστεύω πως προσωπικά διατηρώ κάποιες αρχές! Δεν με πειράζεις κ δεν επεμβαίνεις στα οικογενειακά-φιλικά μου θέματα κ έτσι δεν σε πειράζω κ εγώ. Αν κάποιος έχει να μου πει κάτι ας μην κρύβεται πίσω από μια ip που θα τη μάθω έτσι κι αλλιώς.

Και επειδή πολύ το κούρασα κ δε γουστάρω να προσπαθώ να βάλω μυαλό σε μικρά παιδάκια, ας σας βάλω λιγάκι σε σκέψεις μέσα από το ίδιο θέμα, για να μην ανοίγω άλλο.

Αγοράσατε πρόσφατα pna destinator αλλά το πρόγραμμα πλοήγησης ή οι χάρτες δεν σας καλύπτουν, τι κάνετε? αγοράζετε ένα αλλό? Φυσικά και όχι!
Το ξεκλειδώνετε και ανοίγονται μπροστά σας νεες δυνατότητες, εκτός του ότι έχετε ένα pda (κατά κάποιο τρόπο) πλέον στα χέρια σας, μπορείτε να περάσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης εσείς θέλετε καθώς και να το μετατρέψετε σε ένα φορητό κέντρο διασκέδασης που θα αναπαράγει mp3, divx κ.λπ.
Ενδιαφέρον ε?