Μεγαλόχαρη Άρτας



Έπειτα από αρκετές ημέρες απουσίας η νέα σελίδα της Μεγαλόχαρης είναι έτοιμη.

Βασισμένη σε ανοιχτό λογισμικό νέες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά μας για να σας παρουσιάζουμε τα νέα του χωριού και να σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει. Μπορείτε άμεσα να περιηγηθείτε στις σελίδες και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προσθέσουμε-τροποποιήσουμε κάποιο άρθρο. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα νεα πράγματα όπως το φωτογραφικό άλμπουμ.


Πρόσφατα μου ζητήθηκε από τον Εκπολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Μεγαλόχαρης να δημιουργήσω μια νέα σελίδα (η παλιά ήταν μια απλή [στατική] σελίδα βασιζόμενη σε html). Μετά τις απαραίτητες συζητήσεις με τον υπεύθυνο όσο αφορούσε την αισθητική και το στήσιμο της σελίδας και πολλές μα πάρα πολλές ώρες δουλειάς, δοκιμών και αλλαγών καταλήξαμε στη μορφή που βλέπετε σήμερα.

Τα περισσότερα τμήματα της σελίδας (αν όχι όλα) είναι ενεργά και λειτουργούν κανονικότατα. Επισκεφθείτε μας και θα χαρούμε να δούμε σχόλιά σας ή/και παρατηρήσεις.

http://www.megalohari.gr/joomla/index.php

6 comments:

Amelie είπε...

α....και η Χαλκιδική μετά βίας 4.5 ώρες

AVenGer! είπε...

καλημέρα!!! να υποθέσω αυτό σχόλιο πήγαινε στο παραπάνω ποστ? :P

Amelie είπε...

ω ναι!!!μόλις το δα!!!sorry... :)

AVenGer! είπε...

σε συγχωρώ μικρό ξενυχτισμένο!

Amelie είπε...

καλημέρα δεν είπα!!!να πω και κάτι σχετικό...ωραία δουλειά στο site αυτό! :)
δεν ξενύχτησα...σηκώθηκα να διαβάσω...:)

AVenGer! είπε...

Σε ευχαριστώ!!!! το παλευω όσο μπορώ... αν μπήκες σήμερα είδες λογικά και τις τελευταίες λεπτομέρειες (2 μέρες μου πήρε να βρω ενα λαθάκι αλλά τώρα η σελίδα είναι ακόμα πιο πλήρης).