(Search) Everything!

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στον αδερφό μου που όταν ψάχνει κάποιο τραγούδι ανάμεσα στα δεκάδες χιλιάδες αρχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διασκορπισμένα στο 1 Τέρα τον πιάνει ένας μικρός πανικός.
Αυτό ακριβώς τον πανικό προσπαθεί να εξαφανίσει το εν λόγω λιλιπούτειο προγραμματάκι (είναι μόλις μερικά ΚΒ) ονόματι Everything. Μετά την εγκατάστασή του (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την portable έκδοση) θα προβάλει ΟΛΑ τα αρχεία που υπάρχουν στο δίσκο σας. Αρχίστε να πληκτρολογήτε* το όνομα του αρχείου - φακέλου που θέλετε και εντός ολίγων δευτερολέπτων θα εμφανιστεί στην οθόνη του προγράμματος με το πλήρες path όπου βρίσκεται αποθηκευμένο.
*Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε wildcards (?,*) καθώς το πρόγραμμα είναι αρκετά έξυπνο και μπορεί να ανακαλύψει οποιοδήποτε αρχείο άμεσα.

Εναλλακτική πρόταση αποτελεί το Launchy το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά και έχει και λειτουργία όπου μπορείτε να ορίσετε hotkey όπου εμφανίζετε το πλαίσιο αναζήτησης σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης επιθυμείτε, στο Everything θα πρέπει να κάνετε κλικ στην μπαρα εργασιών.
Τα δυο προγράμματα είναι ελεύθερα χωρίς κανένα περιορισμό.

Photo via official Everything site.

1 comments:

Miranda είπε...

Εγω χρησιμοποιω το γαμ*στεροτατο Cathy, standalone προγραμματακι :D

Reqs rulez λοιπον κ αλληλεγγυη στον αδερφο λεμε :D