We are gonna miss u Sabie.. :(

Μεθαύριο η Σαμπρίνα πετάει για Λονδίνο (Λάντον μπέϊμπι, γιούχουουου, όλε) και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι ένα μικρό βιντεάκι με ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι (ταιριάζει και στην περίπτωση αν και δεν θα παει οδικώς) για να το βλέπει και να μας θυμάται όταν θα της λείπουμε απίστευτα εκεί στην Ψαροχώρα. :P (έλα αντμίτ ιτ, δεν μπορείς μακριά μας)
Το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι καλή αρχή και να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται εκεί πάνω. Ελπίζω να έχεις προμηθευτεί όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (σκούφο, γάντια, παλτό, γαλότσες και σιροπάκι για το βήχα).
Υ.Γ. Να μου φιλήσεις την Μεγαλειοτάτη!!! :P

Supernatural 5x01: Sympathy for the devil



Το 1ο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σούπερ - ντούπερ - ουάου (είναι όλα αυτα και ακόμη περισσότερα) σειράς έχει ήδη προβληθεί στο αμέρικα και φυσικά από τα ξημερώματα έχει άνέβει και σε όλα τα γνωστά - άγνωστα μαγαζάκια της γειτονιάς.
Δείτε απλά το trailer, βυθιστείτε στις απόκοσμες εικόνες του και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει για το τι θα ακολουθήσει....... Δεν πρόκειται να αποκαλύψω το παραμικρό εκτός ίσως από τη guest εμφάνιση του γνωστού μας Jacob από την άλλη απίστευτη εκτός τόπου και χρόνου σειρά, το LOST.
Δεν θα σας πω ποιο ρόλο κατέχει.... Απλά μην το χάσετε και ετοιμαστείτε σιγά - σιγά και για το 2ο κύκλο του Fringe στις 17/09/2009...

Μεγαλόχαρη Άρτας Reloaded


5 & 6 Σεπτεμβρίου είχα τη χαρά να βρεθώ για πρώτη φορά στη Μεγαλόχαρη. Αν και η απόσταση από την Άρτα είναι πολύ μικρή δεν είχα καταφέρει να επισκεφθώ αυτή την πανέμορφη (χωρίς υπερβολή) όαση και να ζήσω ένα 2ήμερο απόλυτης ηρεμίας ανάμεσα σε φίλους. Ειλικρινά μια πολύ όμορφη εμπειρία και ίσως το καλύτερο 2ήμερο που είχα έπειτα από πολύ καιρό.
Είχα την ευκαιρία να περπατήσω σε μοναδικά μονοπάτια και να γνωρίσω τον φιλόξενο κόσμο από κοντά όπου ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η απλότητά τους στοιχείο που δεν το συναντάς πλέον εύκολα ακόμα σε μια τέτοια κοινωνία. Λόγω υποχρεώσεων (λέγε με δουλειά) δυστυχώς δεν κατάφερα να μείνω και στο πανηγύρι που γίνεται κάθε χρόνο στο μοναστήρι της Θεοτόκου στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου αλλά επιφυλάσσομαι για του χρόνου (ποιος θα ψήνει σουβλάκια είπαμε??).
Αν σας δοθεί η ευκαιρία πρέπει οπωσδήποτε να περπατήσετε μέχρι τους παραδοσιακούς νερόμυλους  ανάμεσα στα έλατα και τις καρυές.
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες κάθε φορά που επισκέπτομαι ένα νέο τόπο - μια νέα πόλη αλλά στόχος μου είναι κάθε φορά να σας μεταφέρω ερεθίσματα. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα (εξαιρούνται οι στιγμές όπου πρέπει να κάψετε εγκεφαλικά κύτταρα  όπως και δήποτε), αρπάξτε την ευκαιρία και φύγετε το Σ/Κ, εξερευνήστε τις γύρω περιοχές, επισκεφθείτε μια άλλη πόλη, γνωρίστε ανθρώπους, ελάτε πιο κοντά με τη φύση, νιώστε λιγάκι ζωντανοί και βγείτε από την καθημερινότητα.
Τέλος οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία (τόσο τη δική μου όσο και του θείου Αλέκου) τον  καλό μας φίλο Σπύρο (ο οποίος έχει εξελιχθεί σε μέγα ψήστη), τη γυναίκα του Φόνη (πάντα γλυκιά και εξυπηρετική), τα κορίτσια τους Γαρυφαλιά και Φωτεινή (που μου έμαθε πως γράφεται το όνομά μου στα Αραβικά) and last but not not least το αγαπητό Άγγελο του οποίου έκανα κατάληψη στο κρεβάτι του :)
Είναι σίγουρα μια από τις εξορμήσεις που θα θυμάμαι για πάρα πολύ καιρό και θέλω σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία να επαναλάβω. Καλή παρέα και διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται.

**Όπως πάντα κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Αναβαθμισμένος editor στον blogger!

Πριν λίγες ημέρες ο editor του blogger αναβαθμίστηκε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη νέα έκδοση ακολουθώντας από το dashboard Settings >> Basic >> Global Settings >> Updated Editor και Save settings. Οι κυριότερες αλλαγές αφορούν την προσθήκη της επιλογής Strikethrough για να σβήσετε διακριτικά μια πρόταση - λέξη που δεν ισχύει πλέον, αναβαθμισμένο σύστημα εισαγωγής λινκ προς άλλες σελίδες αλλά και αποστολής e-mail καθώς και επιτέλους εισαγωγή μιας εικόνας εκεί ακριβώς που έχετε το δείκτη του ποντικιού και αυτόματη προσαρμογή του κειμένου στην περίπτωση που τοποθετήσετε την εικόνα με το ποντίκι δεξιά ή αριστερά.

Secure your .. walkabouts on the net!!

Τον τελευταίο καιρό το κακό με τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο έχει παραγίνει. Λογικό και αναμενόμενο μιας και η ζωή είναι δύσκολη, η κοινωνία άκαρδη και άπονη και ο καθένας θέλει να βγάλει ότι μπορεί (τουλάχιστον να βγάζει τα έξοδα του server). Όσοι όμως από εσάς χρησιμοποιείται Firefox είστε τυχεροί. Υπάρχουν κάποια πρόσθετα τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε πανεύκολα και να μπλοκάρετε πολύ μεγάλο μέρος των διαφημίσεων που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη και βαραίνουν τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες.

Η καλύτερη επιλογή είναι το Adblock Plus. Πρόκειται για ένα πολύ απλό αλλά πανίσχυρο πρόσθετο το οποίο έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει εικόνες (δεξί κλικ, κάτι αντίστοιχο με τη λειτουργία που έχει ήδη ο FF), διαφημιστικά λινκ, flash ads ή και ολόκληρους ιστοτόπους (το τελευταίο επιτυγχάνεται αν ακολουθήσετε την επιλογή, Εργαλεία >> Adblock Plus >> Προσθήκη φίλτρου π.χ. http://cdn5.tribalfusion.com/media/* ). Επιπλέον μπορείτε να μπλοκάρετε όλα τα σχετικά μπάνερ του Γούγλη, προσθέτοντας και πάλι ένα φίλτρο και τις διεύθυνσεις http://pagead2.googlesyndication.com/* και http://googleads.g.doubleclick.net/* .

Για αυτούς που είναι πιο σκληροπυρηνικοί υπάρχει και το Noscript το οποίο μπλοκάρει την εκτέλεση Javascript από ιστοσελίδες που δεν εμπιστεύεστε. Μετά την εγκατάστασή του θα εμφανιστεί κάτω δεξιά ένα κουμπί όπου σας επιτρέπει την εκτέλεση ή μη Javascript στη σελίδα που βρισκόσαστε.
Τέλος το PopupMaster υπόσχεται να σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά popup παράθυρα που σας προτρέπουν να εισάγετε τον αριθμό του κινητού της γυναίκας σας για να την εντοπίσετε, ή για να κατεβάσετε το νεο σουξέ του Σάαακη.
Bonus πρόσθετο: Άσχετο με την ασφάλεια αλλά για όλους εσάς που μου μοιάζετε και δουλεύετε καθημερινά με 30+ σελίδες τότε το scrolling για να πάτε από την πρώτη στην τελευταία μάλλον δεν βολεύει, οπότε κάντε εγκατάσταση το FoxTab και βρείτε άμεσα με 2 μόνο κλικ τη σελίδα που θέλετε.

Images via: addons.mozilla.org & /www.trackback.it