LOST Final Season Opening!!

Πάρτε να χετε τα 4 πρώτα λεπτά από το διώρο opening του Lost που θα μας κάψει για τα καλά στις 2 Φεβρουαρίου!!

Το κλιπάκι είναι γνησιότατο από όσο ξέρω.
Πι.Ες: Τελικά έχουμε RESET!!!

Ο Κλέψας Του Κλέψαντος Ω Κλεφταραίοι!!!!

Μου ανέβηκε η πίεση πρωι-πρωι... Όπως σέρφαρα αμέριμνος στις λεωφόρους του διαδικτύου ένας φίλος μου ζήτησε μια εξυπηρέτηση, να παραγγείλω μια απλή θήκη για ένα κινητό τηλέφωνο. Τελικά είναι πολύ δύσκολο να βρείς αυτό που ψάχνεις σε καλή τιμή στο ελλάντα.
Μετά από πολλές αναζητήσεις βρήκα κάτι αρκετά ενδιαφέρον και με σχετικά καλή τιμή όπως βλέπετε και στην εικόνα (κάντε κλικ για το πλήρες μέγεθος).
Το τρελό άκυρο το έφαγα όταν επέλεξα ολοκλήρωση της παραγγελίας! Έπρεπε να πληρώσω φυσικά το προϊόν, τα μεταφορικά (επαρχία βλέπετε) αλλά έπρεπε να πληρώσω και 5 ολόκληρα ευρώ ως "ΧΡΕΩΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" συν το γεγονός ότι θα πλήρωνα λογικά και τα έξοδα αντικαταταβολής. Κι άλλα κερατιάτικα δηλαδή!
Πάμε καλά? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? Μήπως πάμε κατά διαόλου? Μήπως μας τον πιάνουν ασύστολα οι ελληνάρες επιχειρηματίες? Μήπως μας τη λένε και από πάνω που δεν τους στηρίζουμε? Ε ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Σημ.Τελικά παρήγγειλα από άλλο κατάστημα όπου πλήρωσα πολύ λιγότερα χωρίς χρέωση χαμηλής παραγγελίας.
Τα στοιχεία του καταστήματος είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει με πλήρη screenshot της οθόνης παραγγελίας.

Welcome to da blog-o-sphere

Πριν λίγες ημέρες κάτι συγκλονιστικό τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του κυβερνοχώρου και έφερε τα πάνω κάτω σε όλη τη μπλογκ-ο-κοινότητα! 
Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω το ιστολόγιο του κυρίου Κόνκιου (κατά κόσμον Κώστας). Ένα μπλογκ αρκετά διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει. Καυστικό, απολαυστικό και φιλικό προς τα ζώα.
Η Μοσχαρία είναι μια ημιορεινή χώρα που κατοικείται, κυρίως, από συμπαθέστατα βοοειδή. Ο πληθυσμός της δηλώθηκε στα μητρώα της Μηρυκαστικής Ένωσης στους πενήντα εκατομμύρια κεκρύφαλους (διότι, ως γνωστόν τοις πάσι, τα βοοειδή επιδοτούνται) αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να είναι εκεί γύρω στο ένα πέμπτο αυτού του αριθμού.
Εξ αυτού βγήκε και η έκφραση «Bull Shitistics» και γελάει μέχρι και το παρδαλό κατσίκι. Η Μηρυκαστική Ένωση τότε, μας υποχρέωσε να έχουμε ως θυρεό, έμβλημα και σημαία τον αξιότιμο κύριο NoBullShit.

Όπως καταλάβατε θα πέσει άγριο ξεχ.. χώσιμο εννοώ!
Προσωπικά να ευχηθώ μια λαμπρή σταδιοδρομία και πολλά μα πάρα πολλά ποστ.
*Πι.Ες: Μη νομίζεις ότι δεν παρατηρώ... Αφαίρεσες την επισήμανση δίπλα από το λινκ προς το μπλόγκι μου ότι χρωστάς κάτι μπύρες. Θα τις πληρώσεις διπλές! (Προειδοποίηση είναι κ όχι απειλή).

Χιόνι (θα το θέλαμε)
Τις τελευταίες ημέρες το θερμόμετρο έχει κολλήσει στους 5~6 βαθμούς, στα γύρω ορεινά έχει ρίξει χιόνι και θα ρίξει ακόμη περισσότερο. Εδώ όμως δεν βλέπουμε φως, για την ακρίβεια δε βλέπουμε άσπρη μέρα. Έχουμε φάει αρκετό κρύο, ακόμη περισσότερη βροχή αλλά χιόνι πουθενά Άτιμη κ άδικηκενωνία...

Καθαρισμός οθόνης φορητού

Καθάρισμα οθόνης φορητού με χλωρίνη -> Epic FAIL

Hactivated...

Μεταμεσονύκτιο ποστάκι..
Πολλές φορές διαπιστώνω, με μεγάλη μου λύπη, ότι δεν έχω χρόνο για εμένα. αναλώνομαι στο πως να φορμάρω το πισι του κάθε τσοντόβιου, πως να ρυθμίσω το κατεβαστήρι του μπατζανάκη του τσοντόβιου ή πως να ενεργοποιήσω τα παράθυρα του ξαδέρφου του θείου του τσοντόβιου γιατί τόσες ημέρες δεν έβλεπε την ειδοποίηση που έλεγε ότι απομένουν χ μέρες μέχρι να κλειδώσουν.
Μιας και το έφερε ο γραπτός λόγος (αν πω κουβέντα είναι καϊντα αδόκιμο) σήμερα ανάμεσα στα άλλα έπρεπε να ενεργοποιήσω ένα μηχάνημα που κλείδωσε από το εργαλειάκι της Μαϊκροσοφτ. Το κουφό? Ξήλωσα και το πρόγραμμα προστασίας κατά των ιών γτ μου "έτρωγε" το κλειδί του "θείου", πράγμα που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει μεθαύριο σε ένα ωραιότατο φορματ και θα ησυχάσουμε όλοι. :Ρ
Συνεχίζοντας τα παράπονα προς τον εαυτό μου μπας και βάλω μυαλό, που δεν το κόβω... Έχω τόσα απίστευτα παιχνιδάκια, τόσα προτζεκτάκια που περιμένουν και όμως η εργασιομανία μου / τελειομανία μου ξεπερνάει κάθε φαντασία. Κακό αυτό και πρέπει να αλλάξει. Οσονούπω.Νταξ, μόλις μας μπήκε -ο νέος χρόνος- θα βάλουμε (λέμε τώρα) μια σειρά.

Που.Σου: Τελικά εκτός από το twitter και facebook ενεργοποίησα κ το mobile blogging. Οπότε αν δείτε καμία ξεκάρφωτη φωτό χωρίς κείμενο κλπ θα είναι από το κινητάκι μου.
Που.Σου2: Ξεστόλισα το μπλογκ Έλενα και τι κατάλαβες τώρα? Μήπως να το ξαναλλάξω?
Που.Σου3: Ποιός θα μου κάνει δώρο την collectors του Bioshock 2?

Εως το επόμενο πόστ καλή δύναμη συντρόφια / αδέρφια / αγαπητοί και ακούραστοι αναγνώστες

Testing mobile uploading

Testing mobile posting