Ο Κλέψας Του Κλέψαντος Ω Κλεφταραίοι!!!!

Μου ανέβηκε η πίεση πρωι-πρωι... Όπως σέρφαρα αμέριμνος στις λεωφόρους του διαδικτύου ένας φίλος μου ζήτησε μια εξυπηρέτηση, να παραγγείλω μια απλή θήκη για ένα κινητό τηλέφωνο. Τελικά είναι πολύ δύσκολο να βρείς αυτό που ψάχνεις σε καλή τιμή στο ελλάντα.
Μετά από πολλές αναζητήσεις βρήκα κάτι αρκετά ενδιαφέρον και με σχετικά καλή τιμή όπως βλέπετε και στην εικόνα (κάντε κλικ για το πλήρες μέγεθος).
Το τρελό άκυρο το έφαγα όταν επέλεξα ολοκλήρωση της παραγγελίας! Έπρεπε να πληρώσω φυσικά το προϊόν, τα μεταφορικά (επαρχία βλέπετε) αλλά έπρεπε να πληρώσω και 5 ολόκληρα ευρώ ως "ΧΡΕΩΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" συν το γεγονός ότι θα πλήρωνα λογικά και τα έξοδα αντικαταταβολής. Κι άλλα κερατιάτικα δηλαδή!
Πάμε καλά? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? Μήπως πάμε κατά διαόλου? Μήπως μας τον πιάνουν ασύστολα οι ελληνάρες επιχειρηματίες? Μήπως μας τη λένε και από πάνω που δεν τους στηρίζουμε? Ε ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Σημ.Τελικά παρήγγειλα από άλλο κατάστημα όπου πλήρωσα πολύ λιγότερα χωρίς χρέωση χαμηλής παραγγελίας.
Τα στοιχεία του καταστήματος είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει με πλήρη screenshot της οθόνης παραγγελίας.

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Χώσεεεεε, χώσεεεεε !!!!!

AVenGer! είπε...

μα δεν έχω δίκιο? μου στέλνουν ολόκληρη collectors από την ψαροχώρα δωρεάν και εδώ θα πληρώσω και μεταφορικά και κερατιάτικα για χαμηλή παραγγελία????