Hactivated...

Μεταμεσονύκτιο ποστάκι..
Πολλές φορές διαπιστώνω, με μεγάλη μου λύπη, ότι δεν έχω χρόνο για εμένα. αναλώνομαι στο πως να φορμάρω το πισι του κάθε τσοντόβιου, πως να ρυθμίσω το κατεβαστήρι του μπατζανάκη του τσοντόβιου ή πως να ενεργοποιήσω τα παράθυρα του ξαδέρφου του θείου του τσοντόβιου γιατί τόσες ημέρες δεν έβλεπε την ειδοποίηση που έλεγε ότι απομένουν χ μέρες μέχρι να κλειδώσουν.
Μιας και το έφερε ο γραπτός λόγος (αν πω κουβέντα είναι καϊντα αδόκιμο) σήμερα ανάμεσα στα άλλα έπρεπε να ενεργοποιήσω ένα μηχάνημα που κλείδωσε από το εργαλειάκι της Μαϊκροσοφτ. Το κουφό? Ξήλωσα και το πρόγραμμα προστασίας κατά των ιών γτ μου "έτρωγε" το κλειδί του "θείου", πράγμα που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει μεθαύριο σε ένα ωραιότατο φορματ και θα ησυχάσουμε όλοι. :Ρ
Συνεχίζοντας τα παράπονα προς τον εαυτό μου μπας και βάλω μυαλό, που δεν το κόβω... Έχω τόσα απίστευτα παιχνιδάκια, τόσα προτζεκτάκια που περιμένουν και όμως η εργασιομανία μου / τελειομανία μου ξεπερνάει κάθε φαντασία. Κακό αυτό και πρέπει να αλλάξει. Οσονούπω.Νταξ, μόλις μας μπήκε -ο νέος χρόνος- θα βάλουμε (λέμε τώρα) μια σειρά.

Που.Σου: Τελικά εκτός από το twitter και facebook ενεργοποίησα κ το mobile blogging. Οπότε αν δείτε καμία ξεκάρφωτη φωτό χωρίς κείμενο κλπ θα είναι από το κινητάκι μου.
Που.Σου2: Ξεστόλισα το μπλογκ Έλενα και τι κατάλαβες τώρα? Μήπως να το ξαναλλάξω?
Που.Σου3: Ποιός θα μου κάνει δώρο την collectors του Bioshock 2?

Εως το επόμενο πόστ καλή δύναμη συντρόφια / αδέρφια / αγαπητοί και ακούραστοι αναγνώστες

5 comments:

Conko είπε...

Αγαπητότατε, είμαι σίγουρος ότι θα δρομολογήσεις ό,τι θέλεις και με τον τρόπο που θέλεις και το 2010 θα είναι η μέχρι τώρα καλυτεροτερότερη χρονιά σου.
Μπορεί να μη μας έκατσε η χριστουγεννιάτικη μπυροκατάνυξη αλλά μας τη χρωστάμε και έντοκη...

AVenGer! είπε...

άντε να δούμε γιατί η προηγούμενη χρονιά καλά ξεκίνησε αλλά μας τα χάλασε προς το τέλος.
τις μπύρες δεν τις γλυτώνεις!!!

Amelie είπε...

1.Τι????Θα πας μπυραρία χωρίς εμένα Νιλούκο???μμμμμμμμμ
2.Δεν κατάλαβα κάτι ουσιαστικό τώρα που ξεστόλισες είναι η πικρή αλήθεια...
3.Ελπίζω το '10 να σου έρθει όπως το θες, αν και τα καλύτερα είναι τα απρόοπτα(έτσι λένε, δεν ξέρω αν τους πιστεύω!)και τέλος επίσης το θέμα είναι τουλάχιστον να κάνεις κάτι που το γουστάρεις και σε γεμίζει και ας μην έχεις τόσο χρόνο για σένα..Να φεύγει η μέρα, η κάθε μέρα και να λες "η μέρα μου ήταν καλή, ας πέσει η νύχτα".
4.Εμένα άλλο μου έκατσε περίεργα και το σκεφτόμουν, άρχισαν οι εκπτώσεις στα μαγαζιά σήμερα(ναι!γυναίκα είμαι-γι' αυτό... :P)Καλά μπορείτε να μου πεις πότε πέρασαν 15 μέρες από την πρωτοχρονιά???τελικά πρέπει να γεμίζουμε τις στιγμές μας όσο μπορούμε, περνάει ο καιρός γρήγορα!!!!!

AVenGer! είπε...

αγαπημένε μου γιατρέ!
1ον. Δεν θα πήγαινε πο΄τέ χωρίς εσένα μπυραρία.
2ον. Εσύ φαγώθηκες τώρα είναι πάλι ανιαρό και γυμνό. Μήπως να αλλάξω template?
3ον. Τα απρόοπτα είναι κ τα καλύτερα, τέλος!!! Αρκεί να είσαι στη σωστή στιγμή το σωστό χρόνο.
4. Ο χρόνος κυλάει απίστευτα γρήγορα. Είναι όμως και πολύ λίγος!!

Amelie είπε...

1.Αχ!Αυτό το μπορείτε να μου πεις!τι τέλειο!χαχαχαχαχαχα απαπαπαπαπαπα θέλω μου φαίνεται μαθήματα συνακτικού, γραμματικής κτλ..κι αν δεν θέλω επειγόντως αυτά...ένα εσπρεσάκι το χρειάζομαι μου φαίνεται!
2.χμμμ Δεν το λες και ανιαρό αλλά μια αλλαγή ποτέ δεν είναι κακή, αν βαριέσαι όμως και δεν έχεις χρόνο για μεγάλες αλλαγές κάνε λιγάκι υπομονή και αν είναι βάλε αποκριάτικα ;)
3.Δεν μου έχει τύχει ποτέ να έρθει κάτι στη σωστή στιγμή και στο σωστό χρόνο γι αυτό το λέω!σνιφ κλαψ!Συνήθως τα κάνω εγώ να είναι..
4.Είναι ο άτιμος...γι' αυτό πάω να διαβάσω για τις εξαρτήσεις και επιστρέφω αργότερα ως τότε!φιλάκια ρουφηχτά!