Welcome to da blog-o-sphere

Πριν λίγες ημέρες κάτι συγκλονιστικό τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του κυβερνοχώρου και έφερε τα πάνω κάτω σε όλη τη μπλογκ-ο-κοινότητα! 
Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω το ιστολόγιο του κυρίου Κόνκιου (κατά κόσμον Κώστας). Ένα μπλογκ αρκετά διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει. Καυστικό, απολαυστικό και φιλικό προς τα ζώα.




Η Μοσχαρία είναι μια ημιορεινή χώρα που κατοικείται, κυρίως, από συμπαθέστατα βοοειδή. Ο πληθυσμός της δηλώθηκε στα μητρώα της Μηρυκαστικής Ένωσης στους πενήντα εκατομμύρια κεκρύφαλους (διότι, ως γνωστόν τοις πάσι, τα βοοειδή επιδοτούνται) αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να είναι εκεί γύρω στο ένα πέμπτο αυτού του αριθμού.
Εξ αυτού βγήκε και η έκφραση «Bull Shitistics» και γελάει μέχρι και το παρδαλό κατσίκι. Η Μηρυκαστική Ένωση τότε, μας υποχρέωσε να έχουμε ως θυρεό, έμβλημα και σημαία τον αξιότιμο κύριο NoBullShit.

Όπως καταλάβατε θα πέσει άγριο ξεχ.. χώσιμο εννοώ!
Προσωπικά να ευχηθώ μια λαμπρή σταδιοδρομία και πολλά μα πάρα πολλά ποστ.
*Πι.Ες: Μη νομίζεις ότι δεν παρατηρώ... Αφαίρεσες την επισήμανση δίπλα από το λινκ προς το μπλόγκι μου ότι χρωστάς κάτι μπύρες. Θα τις πληρώσεις διπλές! (Προειδοποίηση είναι κ όχι απειλή).

4 comments:

Amelie είπε...

like like και ξανα ματα Like!!!!!!

Conko είπε...

Κατόπιν της διθυραμβικής σας υποδοχής μας κύριε Ηλία μας, η μπυρεστικυία τάξις του Πριγκιπάτου απεκατεστάθη...

Conko είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
AVenGer! είπε...

τώρα μπήκαν τα πράγματα στη σειρά τους και με το παραπάνω!