Bioshock 2 Collector's Edition

Επιτέλους!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Εδώ και 20 ημέρες κολέκτορα παρήγγειλα αλλά κολέκτορα δεν έβλεπα. H αναμονή χτύπησε κόκκινο αλλά επιτέλους έχω στα χέρια μου τη συλλεκτική έκδοση της συνέχειας του μοναδικού Bioshock.
Το τι τράβηξα μέχρι να το αποκτήσω δε λέγεται.. Το παιχνίδι έγινε pre-order από on-line κατάστημα του εξωτερικού στις 20/01/2010. Στις 03/02/2010 η κατάσταση της παραγγελίας άλλαξε σε "Αποστολή" ενώ στις 12/02/2010 επικοινωνεί μέσω mail o πωλητής ζητώντας μου το κινητό μου γιατί δεν με βρίσκει ο κούριερ..
Όπως φαίνεται προκειμένου να έχω το παιχνίδι πριν ή την ημέρα κυκλοφορίας το κατάστημα το έστειλε με κούριερ αντί για απλό ταχυδρομείο και παρελήφθη από την ΤΝΤ στην Αθήνα. Παρόλο που έδωσα κινητό δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο όμως.
Άντε πάλι επικοινωνία με τον πωλητή όπου μου έδωσε το τηλέφωνό τους στην Αθήνα καθώς και τον αριθμό αποστολής. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τα κεντρικά της ΤΝΤ προχθές σήμερα με ενημερώσανε από Interattica ότι έχω ένα δέμα και βρίσκεται εδώ και 2 εβδομάδες στην αποθήκη τους... Τέλος πάντων, η αναμονή άξιζε με το παραπάνω.
Το δέμα όπως το παρέλαβα, με πληθώρα barcodes ξεκινώντας από το Birmingham μέχρι την Αθήνα και τέλος Άρτα.
Αφού βγάλουμε το κουτί από την αρχική συσκευασία βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ανάγλυφη πεταλούδα(?) (υποθέτω θα υπάρχουν πολλές στην υποβρύχια Rapture)..
...και μέσα συναντάμε όλα τα καλά που η 2Κ έχει συγκεντρώσει. Ένα βινύλιο!!! 180γρ. που περιέχει τη μουσική του παιχνιδιού, ένα cd επισης με τη μουσική (για όσους δεν έχουν πικαπ), το artbook του Bioshock 2 -164 σελίδων- με σχόλια από τους προγραμματιστές, ένα αντίγραφου του παιχνιδιού (λογικό το βρίσκω) και *3 λιθογραφίες τυλιγμένες στην αριστερή πλευρά της συσκευασίας.

*Οι 3 λιθογραφίες περιέχουν θέματα από την Rapture αλλά έχουν και κάποια κρυμμένα μηνύματα τα οποία είναι όρατά μόνο κάτω από υπεριώδες φως. Μπορείτε να δείτε κάποιες φωτό εδώ. Πάρα μα πάρα πολύ έξυπνη κίνηση της 2Κ. Μακάρι να το σκεφτόταν και άλλες εταιρείες και να είχαν πάντα τόσο πλούσιες εκδόσεις

2 comments:

Amelie είπε...

νταξ οκ!!!ειδικα το τελευταιο μαμάει...!αντε καλορίζικο, μεγειά, καλό λιώσιμο, δεν ξέρω κι εγώ τι έυχονται!επιτέλους το πήρες στα χεράκια σου!!!

AVenGer! είπε...

Καλό λιώσιμο.... χμ.. αυτό νομίζω είναι αρκετό!!!! θα γίνει πανικός το Σ/Κ.