System Shock 2!!!

Μπορεί να περίμενα πάνω από 3 μήνες να εμφανιστεί και πάλι στο ebay ένα από τα πιο cult παιχνίδια όλων των εποχών. Το παιχνίδι που πούλησε σαν τρελό και πλέον ακόμα και χρησιμοποιημένα αντίτυπα ή αντίτυπα τρίτων εταιρειών διανομής είναι πανάκριβα για αγορά. Έχω ήδη στην κατοχή μου ένα αντίτυπο αλλά δεν είχα το γνήσιο .... μέχρι σήμερα!
Με χαρά παρέλαβα πρίν λίγη ώρα ένα γνησιότατο, σφραγισμένο και φυσικά καρασπάνιο αντίτυπο του System Shock 2. Μπορεί το ποσό αγοράς να έφτασε τα 3 ψηφία αλλά λίγο με ενδιαφέρει. Το έψαχνα 2,5 χρόνια σε λογική τιμή αλλά αφού το πήρα απόφαση ήμουν έτοιμος για όλα. Για κακή μου τύχη πριν 3 μήνες έχασα ένα άλλο αντίτυπο (επίσης σφραγισμένο και σε καλύτερη τιμή) και το πήρα πατριωτικά, είχα μονίμως ανοικτή τη σελίδα αναζήτησης με τον όρο "system shock 2". Πριν μια εβδομάδα εμφανίστηκε και ευτυχώς το χτύπησα πρώτος. 


Το κουτί είναι σε άριστη κατάσταση και θα το σκεφτώ σοβαρά αν θα το ανοίξω. Μέχρι σήμερα όλα τα παιχνίδια μου είναι ανοιχτά βέβαια γιατί ασχέτως της σπανιότητας, αν τα έχω παίξει ή όχι ή το ενδεχόμενο να τα αποχωριστώ κάποια μέρα (που δεν το βλέπω :D ) με συναρπάζει το ξεφύλλισμα των manuals και η μαγεία του να βγάζεις από τη θήκη του ένα γνήσιο παιχνίδι.