Gaming-blogging mumbo jumbo...

Long time no....writing λένε οι αγγλομαθείς όπως η Σαμπρίνα. Τελικά κάθε φορά που μπαίνω σε μια σειρά κάτι γίνετε και το σύμπαν συνουσιάζεται (είπα να το πω σεμνά). 
Τις τελευταίες ημέρες κυριαρχούσαν 3 πράγματα. Ξενύχτια, μπύρες και καλή παρέα, επομένως όπως είναι λογικό δεν υπήρχε χρόνος για κάτι άλλο (έχουμε και μια δουλειά μην το ξεχνάμε).
Ότι πιο χατ (αγγλοσαξονική προφορά) όσο αφορά τη μπλογκόσφαιρα και συγκεκριμένα τον blogger είναι φυσικά η δημιουργία σελίδων, να διευκρινίσουμε στη Σαμπρίνα [λολ παίζει να έχεις λόξιγγα αλλά θα με συγχωρήσεις] ότι όταν λέμε σελίδα εννοούμε ένα αυτοτελές κείμενο το οποίο έχει τη δική του σελίδα. Όσοι έχετε ήδη ενεργοποιήσει τον ανανεωμένο post editor λογικά θα έχετε παρατηρήσει στο backend την επιλογή edit pages. Εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε πχ μια about σελίδα ή μια σελίδα portfolio ή τέλος πάντων ότι άλλο σας κατέβει, αυτοσχεδιάστε! Το καλό είναι ότι σας δίνετε η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μενού από όπου θα έχετε πρόσβαση σε αυτές τις σελίδες ή για τους μερακλήδες μπορείτε να δηλώσετε καρφωτά το λινκ στο template που χρησιμοποιείται.

Αφήνοντας πίσω μας το μπλογκοτοπίο θέλω να καταγγείλω δημοσίως γνωστό δικτυακό κατάστημα γιατί μου καθυστερούν τον κολέκτορα του Bioshock 2, δείτε προηγούμενο ποστ. Έχουν περάσει 13 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής και μόνο ένας κυριούλης συγκινήθηκε και μου έστειλε πριν 4 ημέρες mail όπου απλά και όμορφα μου λέει "αγαπητέ μου στείλτε μου το κινητό σας γιατί ο κούριερ δεν βρίσκει τη διεύθυνσή σας". Τι να πω, έχω κάνει δεκάδες αγορές και δεν έχω χάσει κανένα πακέτο, όλα ερχόταν στην ώρα τους με συμβατικό ταχυδρομείο. Ίσως αυτοί θέλουν να είναι σίγουροι και συνεργάζονται με κάποια εταιρεία κούριερ. Ίδωμεν.

Κλείνοντας το αποψινό παραλλήρημα να μην ξεχάσω να αναφέρω μια αποτυχημένη προσπάθεια αναβάθμισης του KDE στην έκδοση 4.4 η οποία μου έκατσε τελικά με τη δεύτερη!! (Σημ. είναι η δεύτερη φορά που δοκιμάζω τα νεύρα μου με το KDE και ελπίζω να συνεχίσω με λιγότερα απρόοπτα)

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Και θα το ξαναπώ Nihlako...διαβασα ΔΕΝ εχει δυνατοτητα δημιουργιας σελιδων...και μου φανηκε περα για περα ακυρο...
'Νταξει ???????
:*

Conko είπε...

Καλημέρα σας αγαπητέ!
Όντως, ο ανανεωμένος editor ειναι η χαρά του gadgetάκια(*).
Σας βρήκε τελικά ο κολέκτορας για να σας παραδώσει τον κούριερ;



(*)Μεταξύ μας και μη το πεις παραέξω: Λες και είχα δουλέψει τον παλιό ...LOLOLOLOL... βάφτισα τη σκούνα τάνκερ και ξαμολήθηκα στις 7 θάλασσες!!!

AVenGer! είπε...

@Sabrina... άρα δεν ξέρεις να διαβάζεις.. άρα φύγε από την ψαροχώρα και καμ του ας!!!!!! :*

@Conko, αγαπητέ μου ούτε ο κολέκτορας με βρήκε ούτε ο κουριερτζής και θα στείλω κανένα αξέχαστο mail στον κ. Μάθιου που με έγραψε στα @@ του.

**εσύ είσαι αυτοδίδακτος. τι παλιός τι νεος εδιτορ και τους δυο τους παίζεις στις άκρες των δακτύλων!! το 'χεις, το 'χεις