Finale...

Εδώ και κάποιες ημέρες έχει ολοκληρωθεί το ταξίδι του LOST. Ένα ταξίδι που μας κράτησε καθηλωμένους με τα μυστήριά του, τις ανατροπές του και τους χαρακτήρες του για 6 ολόκληρα χρόνια. Μέσα από ένα απρόσμενο για πολλούς φινάλε ολοκληρώθηκε μια από τις πιο συζητημένες σειρές των τελευταίων ετών.
Δεν πρόκειται να πάρω τη θέση των υπερασπιστών ούτε τη θέση των αποητευμένων θεατών. Η σειρά έκλεισε με ένα πολύ όμορφο τρόπο, για άλλους ήταν αυτό ακριβώς που περίμεναν ενώ για άλλους η μεγαλύτερη απογοήτευση και νιώθουν μια πικρία για τα 6 χρόνια που σπατάλησαν. Life is a bitch.. right?

Απαντήθηκαν καίρια ερωτήματα? ΟΧΙ!
Μάθαμε τι είναι τελικά το νησί, ποιός έχτισε το άγαλμα? ΟΧΙ!
Είδαμε πολλούς από τους χαρακτήρες που μας έλειψαν? ΝΑΙ!
Μας άφησαν οι σεναριογράφοι στα μαύρα σκοτάδια? ΝΑΙ!

Το θέμα είναι πως είτε σαν φανατικοί υποστηρικτές είτε σαν ορκισμένοι πολέμιοι όλοι παραδεχόμαστε ότι ήταν μια πανέξυπνη σειρά που δημιούργησε τρελό πανικό και όπως είναι φυσικό θα μας λείψει γαμώτο....
Όσο για τα αναπάντητα ερωτήματα οι σεναριογράφοι θέλουν να βάλουν το μυαλό μας να σκεφτεί. Να δώσουμε μόνοι μας τις εξηγήσεις,  τουλάχιστον μέχρι τον Άυγουστο όπου με την κυκλοφορία της 6ης σαιζόν σε ντι-βι-ντι θα υπάρξει έξτρα υλικό 20 λεπτών όπως λένε. Τώρα αν θα πάρουν σβάρνα τα δάση ο Κιούζ και ο Λίντελοφ και αρχίσουν να εκφωνούν τις απαντήσεις από κανένα πάπυρο θα το δούμε.

Μαζί με το Lost όμως ολοκληρώθηκαν και οι σαιζόν από κάποιες άλλες σειρές.
Fringe: Ο Γουώλτερ είναι μορφή, τέλος! Η σαιζόν έκλεισε απρόσμενα και οι προσδοκίες μου για την επόμενη είναι τεράστιες. Αν δεν έχετε την έχετε δει και είστε φαν των X-Files τότε πρέπει να τη δείτε.
Flash Forward: Της επι χρήμασι εκδιδομένης γίνεται σε αυτή τη σειρά. Άλλο ένα δυνατό φινάλε που μας αφήνει να βράζουμε στο ζουμί μας μέχρι τη νεα σαιζόν.
V: Τα εξωγηινόπουλα έχουν άγριες διαθέσεις και ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια της 5ης Φάλαγγας. Ανατριχιαστικό το τέλος με το πλάνο να κλείνει στο δαιμόνιo βλέμα της Άννα (η αρχηγός των V). Αν σας αρέσουν τα σενάρια καταστροφής/αποικισμού της γης από εξωγήινους τότε ρίξτε μια ματιά.

Για το τέλος αφήνω:
-Το Supernatural (λογικά τελείωσε και αυτό, ίσως και ολόκληρωτικά) το οποίο έκανε κοιλιά και θα τα δω σε κάποια στιγμή.
-Το Heroes, το οποίο αποδείχθηκε μεγάλη πατάτα... Μπορεί και να το δω, έχω μια περιέργεια για το τέλος.

and last but not least το 24. Αγαπάμε Τζακ Μπάουερ, λατρέυουμε Τζάκ Μπάουερ και αν έβαζε και υποψηφιότητα θα τον ψηφίζαμε. Ο 8ος! κύκλος ολοκληρώθηκε και όταν βρώ χρόνο θα καω!!

Photo taken from: http://lost.forumotion.com/