Geralt Replacement Sculpture

Μόλις παρέλαβα την προτομή του Geralt που βλέπετε στην εικόνα αριστερά σε αντικατάσταση αυτής που εμπεριέχονταν στη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού The Witcher 2 μιας και από λάθος κατασκευής η προηγούμενη ήταν κατεστραμμένη.
Προς μεγάλη μου έκπληξη η εταιρεία μόλις έμαθε πως αρκετοί πελάτες είχαν πρόβλημα με την προτομή ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης όπου απλά έπρεπε να στείλουμε τα στοιχεία μας, φωτογραφίες της προτομής και την απόδειξη αγοράς προκειμένου να μας αποστείλει μια νεα.
Μόλις άνοιξα το πακέτο μαζί με την προτομή είδα ότι μου είχαν στείλει και ένα συλλεκτικό μενταγιόν σαν αυτό που φοράει ο ήρωας στο παιχνίδι.
Ειλικρινά τέτοια αφοσίωση και προσοχή που έχει δείξει αυτή η εταιρεία στους πελάτες δεν την έχω δει πουθενά. Τους εύχομαι ότι καλύτερο και περιμένω το τρίτο μέρος του παιχνιδιού.


PSP Custom Firmwares...

Θυμάμαι μέχρι πριν κάποια χρόνια πόσο επίπονη και δύστροπη διαδικασία ήταν το λεγόμενο "ξεκλείδωμα" των PSP προκειμένου να τρέχουμε αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών μας σε μορφή ISO/CSO (άσχετα αν οι περισσότεροι μετά το ξεκλείδωμα ούτε που νοικιάσανε ξανά παιχνίδι, το να αγοράσουν δεν το συζητάμε φυσικά).
Όπως και να έχει το θέμα δεν είναι η νομιμότητα του όλου εγχειρήματος. Εκεί που θέλω να εστιάσω είναι το γεγονός ότι η διαδικασία έχει απλοποιηθεί απίστευτα.
Θυμάμαι την πρώτη φορά διάβαζα για 4-5 ώρες ατελείωτα tutorials και έψαχνα να κατεβάσω διάφορα εργαλεία, αρχεία και συν ότι ήθελα πανδωρομπαταρίες, μαγικά φλασάκια, μαγικά βοτάνια και ξόρκια ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταλήξω με ένα τούβλο στα χέρια μου.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα κενό ασφαλείας στην έκδοση 6.20 όπου μέσα σε πρακτικά 3 λεπτά έχουμε ένα ξεκλειδωμένο PSP χωρίς ιδιαίτερο κόπου το οποίο παίζει τα πάντα από την κάρτα μνήμης άμεσα.
Τώρα κάτι γίνεται ή οι χάκερς γίνανε καλύτεροι ή οι εταιρείες δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα γιατί τις συμφέρει κατά βάθος.

Hotmail POP3 στο iPhone

Τον τελευταίο χρόνο διατηρώ email στο hotmail.gr και ήθελα να μπορώ να λαμβάνω τα email μου από το iPhone. Το πρόβλημα ήταν ότι δε μπορούσα με τίποτα να το κάνω να δουλέψει. Ότι ρυθμίσεις και να είχα δοκιμάσει έπεφταν στο κενό. Τελικά μετα από αρκετό ψάξιμο επέλεξα μικρότερο κωδικό (αυτό δεν ξέρω γιατί μου δημιουργούσε ένα θέμα αλλά με τον κωδικό των 16 χαρακτήρων που είχα παλιότερα δεν ένιωθε ούτε το meebo καθώς στη δουλειά λόγω hardware firewall δε μπορώ να συνδεθώ με messenger). Όπως και να έχει το πρόβλημα των email το είχα λύσει με το πολύ καλό προγραμματάκι mBox mail αλλά και πάλι είναι απείρως μεγαλύτερη ευκολία να έχω όλα τα inbox μου ενοποιημένα.

Τελικά κατάφερα να προσθέσω το λογαριασμό μου ως εξής:
Ρυθμίσεις > Mail, επαφές, ημερολόγια > Προσθήκη > Άλλο > Λογαριασμός Mail
Πληκτρολόγησα τα στοιχεία του λογαριασμού μου, σαν Διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας έβαλα pop3.live.com και σαν Διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας smtp.live.com, όνομα χρήστη όλοκληρο το email με το @hotmail.gr καθώς και το συνθηματικό μου.