Προβλήματα που έχει ο κόσμος..

Γράμμα απελπισμένης γυναίκας στο PC solutions

Αγαπητό PC Solutions

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.

Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.

Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.

Μια απελπισμένη γυναίκα

Απάντηση

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα:

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.

Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.

Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregistered (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργία Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση".

Με εκτίμηση
Ο admin

Thanks to Forseti for the text.

Back from darkness..

Το blog είναι up n running για άλλη μια φορά..
Ποτέ δεν παρατάμε κάτι ιδιαίτερα αν αυτό το κάτι αρέσει σε κάποια άτομα!

Joomla Rules!


Joomla... Μια πολύ περίεργη λέξη.. Για πολλούς από εσάς ίσως να μην σημαίνει κάτι, για την ακρίβεια μπορεί να μη σημαίνει τίποτα. Ίσως δεν την έχετε ξανακούσει ποτέ.
To Joomla λοιπόν είναι ένα σύστημα διαχείρισης μέσων [πολύ αυστηρή μετάφραση των συστημάτων Content Management (CMS)] που σας επιτρέπει με πολύ απλό τρόπο να δημιουργήσετε το δικό σας δικτυακό τόπο στο Internet ο οποίος είτε θα χρησιμοποιηθεί σαν online κατάστημα είτε σαν εκπαιδευτικό Portal ή ότι άλλο αποφασίσετε εσείς. Το συγκεκριμένο πακέτο ανήκει στην κατηγορία του ελεύθερου λογισμικού (τζαμπέ δλδ) και είναι απίστευτα εύκολο και παραμετροποιήσιμο. Περιττό να πως σε μόλις 2 ώρες:
- είχα έτοιμη τη σελίδα μου (μενού, λινκς κλπ)
- περιελάμβανε υπηρεσία chat
- shoutbox
- και foroum..
...θέλει όμως πολύ δουλειά για να το φέρεις στα μέτρα σου. Το καλύτερο όμως δεν το είπα, ξεχάστε το ftp κάθε φορά που θέλατε να αλλάξετε έστω και μια φωτό, όλες οι αλλαγές γίνονται δυναμικά απλά κ μόνο με το λογαριασμό του διαχειριστή..