Η Πάρνηθα καίγεται...


Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... Η ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή που λαμβάνει χώρα στην Πάρνηθα λόγω της φωτιάς που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της ή τα ελειπή μέτρα καταστολής της φωτιάς; ... Ευθύνες σίγουρα υπάρχουν αλλά η ουσία είναι πως 25 περίπου χιλιάδες στρέματα δασικής έκτασης εκτιμάται πως έχουν καταστραφεί μέχρι αυτή τη στιγμή ενώ η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.

Τα πράγματα για τους κατοίκους της Αθήνας θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολα από τη στιγμή που μια τέτοια καταστροφή δεν μπορεί απλά να διορθωθεί με μια αναδάσωση..

Ζέστη, ζέστη, ζέστη...


Το θερμόμετρο ανεβαίνει καθημερινά, τα air-condition δουλεύουν φυσικά στο τέρμα και γενικότερα επικρατεί μια ατονία, μια βαρεμάρα.. Η ζέστη μας έχει καταβάλει και το μόνο στο οποίο ελπίζουμε είναι να πέσει λιγάκι η θερμοκρασία την μεθεπόμενη ίσως εβδομάδα γιατί οι προβλέψεις δυστηχώς δείχνουν πώς και την εβδομάδα που ακολουθεί ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις (εξαιρείται ο καφές με τη συνοδεία καλής παρέας πάντα).

Forseti is on the loose...


Ο φίλτατος forseti αποφάσισε να αλλάξει όψη στο blog του μετά από αρκετό καιρό και από ότι φαίνεται προχωράει πολύ δυνατά. Να του ευχηθώ τα καλύτερα και ελπίζω πολύ γρήγορα να τελειοποιήσει αυτό που ξεκίνησε.

Ανανεώσεων συνέχεια...

Λοιπόν έφτασε το καλοκαιράκι (ή σχεδόν έφτασε, με τον καιρό που έχουμε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος) και επειδή το blog φώναζε για μια ανανέωση πήρα λοιπόν τη μεγάλη απόφαση...
-Αλλαγή του background.
-Διαφάνεια* στο main body.
-Διαφάνεια* στο top & bottom sidebar.
-Αλλαγή χρωματικών συνδιασμών.
-Αλλαγή του top logo.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδερφό μου, στον μπλιπομανή Χάρη (header logo) και στο φιλαράκι (287 λελε) Βασίλη για τις παρατηρήσεις τους-υποδείξεις.

*Ευτυχώς ή δυστυχώς μπορείτε να θαυμάσετε το νέο, ανανεωμένο και αέρινο look από το blog χρησιμοποιώντας μόνο τον αγαπημένο μου Firefox.. O I.E. δεν υποστηρίζει transparency.. :(

Απλά δοκιμάστε το, ΤΩΡΑ!!!

http://www.livefeeds.gr/644589663/