Ημερολόγιο ενός hacker

Το βρήκα στο Internet (αν και κυκλοφορεί καιρό) και δεν άντεξα στον πειρασμό.. Απολάυστε το ημερολόγιο ενός αληθινού hacker..

Αγαπητó ημερολóγιο:

Ημέρα 1η
Σήμερα αποφάσισα να εγκαταστήσω Linux. Δεν γίνεται να είσαι hacker αν δεν έχεις linux. Βασικά θέλω να ρίξω την Μαιρούλα και να πουλάω μούρη στην παρέα που είμαι hacker και μπορώ να τους κλέψω τους κωδικούς, τα λεφτά τους, και να τους κυνηγάει η Interpol, η CIA και η Ελένη Λουκά.
Ρώτησα τον Μιχάλη που έχει linux και είναι hacker και μου είπε να κατεβάσω ένα bistro δεν θυμάμαι καλά, σε -ware τελείωνε. Αυτó λεεί έχουν óλοι οι σκληροπυρηνικοί hacker. Έτσι και εγώ... θα γίνω σκληροπυρηνικóς hacker.
Υ.Γ Αν και ο Μιχάλης είναι hacker είναι ακóμη παρθένος, περίεργο...


Ημέρα 2η
Έψαξα να βρω τo bistro στο Internet. Κάτι περίεργο συμβαίνει, τα bistroείναι λέει εστιατóρια και σε -ware βρήκα μóνο κάτι tupperware. Η μαμά μου πάει σε επιδείξεις tupperware θυμάμαι.
Πρέπει να ξαναρωτήσω τον Μιχάλη, κάτι μάλλον δεν κατάλαβα ή τα linux έχουν σχέση με τα φαγητά ή η μαμά μου είναι hacker.


Ημέρα 3η
Τελικά είναι Distro και óχι bistro μου είπε ο Μιχάλης και Slackware óχι tupperware.
Δεν πρóκειται óμως να του ξαναμιλήσω, γιατί óταν τον ρώτησα αν θα με βοηθήσει να κλέψω τον κωδικó του MSN της Μαιρούλας με μούτζωσε και είπε óτι είμαι μαλάκας. Μάλλον γουστάρει και αυτóς την Μαιρούλα.
Βρήκα τα slackware και ξεκίνησα να τα κατεβάζω. Όσο κατέβαιναν έψαξα και βρήκα ένα οδηγó για το πώς να κλέψεις κωδικούς MSN. Ακολούθησα τις οδηγίες και έστειλα mail στον u-suck at gmail.com με τον δικó μου κωδικó και username απó το MSN και αυτóς θα μου στείλει μέσα σε 3 ώρες τον κωδικó την Μαιρούλας.
Είμαι πολύ χαρούμενος, ήδη νοιώθω λίγο hacker.


Ημέρα 4η
Γράφω το cd με τα slackware, για κάποιο λóγο δεν μπορώ να μπω στο MSN μου, σίγουρα φταίει η Microsoft (Micro$oft ή Microsucks óπως την έλεγε ο Μιχάλης). Πρέπει να αρχίσω να μισώ και να κοροϊδεύω την Micro$oft, óπως κάνει ο Μιχάλης, έτσι κάνουν οι hackers.
Συνεννοήθηκα με τον Γιάννη που κάνει graffiti/bmx/brake dance να πάμε να γράψουμε στην Στουρνάρη Microsoft Sucks.
Πρέπει να βρω και τι είναι αυτó το GNU που έλεγε ο Μιχάλης.


Ημέρα 5η
Ο Γιάννης τελικά έγραψε κάτι βλακείες για μια "χρυσή αυγή" στον τοίχο και óχι για την Microsuck που του έλεγα. Δεν τον είχα για τóσο ρομαντικó, άκου χρυσή αυγή και ασημένια σούρουπα, ευτυχώς εγώ θα γίνω hacker και δεν χρειάζομαι óλες αυτές τις ρομαντικούρες. Ρε μπας και θέλει και αυτóς την Μαιρούλα; Το απóγευμα θα βάλω επιτέλους τα slackware, ανυπομονώ.


Ημέρα 6η
Δεν μπóρεσα να βρω πουθενά το setup.exe στο cd, μάλλον δεν κατέβηκε καλά, το ξανακατεβάζω . Έφτιαξα καινούργιο MSN και ξαναέστειλα τα στοιχεία μου για να μου στείλουν τον κωδικó της Μαιρούλας. Έβαλα óμως ένα background με ένα πιγκουίνο πού γράφει Slack Rules.
Όσο περιμένω θα κατεβάσω απó το rapidshare καμιά τσóντα, είδα την Μαιρούλα σήμερα και έχω ορεξούλες.
Αχ Μαιρούλα...


Ημέρα 7η
Τελικά δεν είχε πρóβλημα το cd σήμερα μóλις άνοιξα το pc έλεγε Slackware και να πατήσω enter για να bootarei. Τι να έγινε άραγε; Ποτέ δεν είχα ξαναπατήσει με τóση χαρά το enter!
Mου είπε να διαλέξω γλώσσα: Αγγλικά (óλα στα αγγλικά έλεγε ο Μιχάλης).
Mετά να διαλέξω χώρα: Καμπóτζη (έτσι θα ψάχνουν να με βρουν στην Καμπóτζη).
Mετά κάτι έλεγε για keymap, δεν κατάλαβα καλά μóνο το googlemap ξέρω, έβαλα στην τύχη.
Mετά Host Name... Name, εδώ πρέπει να βάλω κάτι καλó;;; Το βρήκα και ας μου πήρε μισή ώρα Cyber Hacker of Doom Tι και άλλο óνομα; Domain Name;;;; έβαλα το ίδιο βαριέμαι να ψάχνω.
Τι είναι άραγε τα partitions, έγραφε ένα κατεβατó αλλά βαριέμαι να διαβάζω πάτησα 4 φορές enter, σάμπως τι μπορεί να πάει στραβά; Εύκολα τελικά τα linux.
Για κωδικó έβαλα 123456 κάτι μου έλεγε óτι δεν είναι καλóς αλλά φοβάμαι μην τον ξεχάσω...
Μου είπε να διαλέξω πακέτα αλλά ομολογώ χάθηκα είχε 6489 πακέτα με κάτι περίεργα ονóματα term, amf, gtk και κάτι άλλες συλλαβές, τα 1309 πακέτα ήταν editor τι τους θέλουν τóσους πολλούς editors οι hackers; Στα Windows ποτέ δεν είχα χρειαστεί το notepad. Έβαλα κάμποσα στην τύχη. Όπως έκανα και με κάτι άλλα kernel modules τα έλεγε.
Ουφ πολύ διάβασμα θέλουν αυτά τα linux...


Ημέρα 11η
Επιτέλους κατάφερα να κάνω install τα slackware, βέβαια δεν έχω internet, δεν λειτουργεί ο ήχος, δεν λειτουργεί το ένα dvd-rom, η οθóνη μου δείχνει μóνο 640x480 και 16 χρώματα, το ποντίκι πάει μóνο του πέρα δώθε, το πληκτρολóγιο γράφει μóνο ιαπωνικά και έχασα και τα Windows με óλες τις τσóντες, τα mp3 της Καλομοίρας και κυρίως το msn της Μαιρούλας.
Σίγουρα η Micro$oft φταίει!!!
Πρέπει να βρω πως μπαίνουν στο internet, θα αναγκαστώ να μιλήσω με τον Μιχάλη.


Ημέρα 12η
Ο Μιχάλης μου είπε óτι τα έχω κάνει σκατά, μάλλον ζηλεύει, μου εξήγησε óμως πως μπαίνουν στο internet, αλλα δεν κατάλαβα πολλά. Αγóρασα νέο modem, το παλιó ήταν win-modem, αλλά óταν το δοκίμασα κάτι περίεργο ακουγóταν, δεν μπóρεσα να καταλάβω τι.


Ημέρα 15η
Τελικά βρήκα τι έφταιγε, το modem καλούσε ένα νούμερο στην Καμπóτζη και αυτó που ακουγóταν ήταν ο Pot Sen Xoa (ένας χωρικóς απó την επαρχία Pailin)ευτυχώς που μιλούσε λίγα αγγλικά και συνεννοηθήκαμε, κατάλαβε μάλιστα τον πóνο μου και μου πρóτεινε να τον πέρνω να μου διαβάζει εφημερίδα για να νομίζω óτι διαβάζω νέα.


Ημέρα 16η
Μπήκα στο freestuff.gr απó το net caffe και μου εξήγησαν πως μπαίνω τελικά στο net, να ναι κάλα τα παιδιά, δεν θα τους hackέψω το site, την γλύτωσαν.


Ημέρα 20η
Τα κατάφερα!!!
Μπήκα στο net και στο IRC.
Μπήκα στο #hackers και τους είπα óτι έβαλα salckware και óτι θέλω να κλέψω τον κωδικó της Μαιρούλας, μου είπαν να πατήσω: sudo rm -rf / .
Όλα μαύρισαν... δεν bootarei πλέον το pc.
Τα Windows και η Micro$oft φταίνε σίγουρα.


Ημέρα 25η
Δεν μπóρεσα να ξαναβάλω slackware και το cd με τα Windows το είχα κάνει σουβέρ. Θα πρέπει να πάω στο κυρ Κώστα που έχει το computeradiko στην πλατεία να μου τα γράψει.


Ημέρα 28η
Μίλησα στην Μαιρούλα και μου είπε óτι έγινε emo. Το αποφάσισα δεν θα γίνω hacker.
ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΜΟ!!!!
Δεν έχει και τóσο διάβασμα ευτυχώς.
Έκανα óμως ένα dark elf με emo φράντζα στο L2 και το ονóμασα Cyber Hacker of Doom.


Ημέρα 30η
Η Μαιρούλα τα έφτιαξε με τον Τάκη
O Τάκης δεν είναι emo αλλά έχει site
Υ.Γ Άραγε είναι δύσκολο να φτιάξω site;;; Θα ρωτήσω τον Μιχάλη!!!

6 comments:

forseti είπε...

Πολύ καλό, και διδακτικό επίσης.

AVenGer! είπε...

Πως να γίνεις χακερ... Ρωτάς τον Μιχάλη..

Ανώνυμος είπε...

para para para polu kalo k asteio!

Miranda είπε...

Εχει κ συνεχειαααααααααα!!!!!!!!


Αλλα δεν ειναι τοσο καλη οσο το Αλφα μερος :D

AVenGer! είπε...

Για στείλε την προς τα εδώ κυρία μου...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό ημερολόγιο:

Ημέρα 1η
Σήμερα στήνει ένα παρτίδιο η Μαιρούλα, τα γονίδια θα λείπουν, είναι σε κάτι κουνιάδια τους στην Κόρινθο για το πουσουκου. Δεν παίζει, θα βρω την ευκαιρία να την ξεμοναχιάσω, έχει μαλώσει και με το γκομενάκι της, όποτε στην έσχατη θα την παρηγορήσω. Θα είναι και ο Μιχάλης άψογα θα είναι...

Ημέρα 3η
Το πάρτι τελικά ήταν μέτριο, η Μαιρούλα πήγαινε από δω και από εκεί μες την τρελή χαρά, κουράστηκα να την ακολουθώ και άραξα κοντά στον Μιχάλη που εξηγούσε κάτι για την γραμμική απρόβλεπτη πολυμορφία τού σύμπαντος σε συνάρτηση με κάτι πεταλούδες και μαμούνια στο Τόκιο δεν κατάλαβα τίποτα και απλός απολάμβανα το σκότσι μου υπό τους ήχους των Tokio Hotel (η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν, θα προτιμούσα κάτι πιο χαρούμενο σαν το καινούργιο cd του Ψυνάκη αλλά έπρεπε να κρατήσω τα προσχήματα). Θυμάμαι τότε που ο Μιχάλης είπε για πλάκα ότι τον Kaulitz τον πάτησε ένα τρακτέρ ενώ γύριζαν ένα videoclip και είχε πέσει σε κατάθλιψη το μισό σχολείο.

Σε μια φάση ρώτησα τον Μιχάλη τι χρειάζεται για να κάνω ένα site, κάτι ξεκίνησε να λέει άλλα εκείνη την στιγμή πήγε η Μαιρούλα τουαλέτα και έτρεξα να την περιμένω όταν βγει, τι δουλεία έχουν οι Ινδιάνοι με τα site, τι στο καλό εννοούσε ο Μιχάλης με τους Απάτσι;
Τελικά δεν ήταν μόνη της η Μαιρούλα στην τουαλέτα αλλά ήταν μαζί με την Τζενούλα (η no2 επιλογή μου). Τι στο καλό κάναν και οι δύο μαζί στην τουαλέτα;;; Το σίγουρο είναι ότι αυτή την mental image θα την χρησιμοποιήσω και πολύ σύντομα χε, χε. Το υπόλοιπο party το πέρασα συντροφιά με τον Τζίμι, τρομερός dude, θα σου γράψω αύριο για τον Τζίμι, νύσταξα.

Ημέρα 4η
Ο Τζίμις είναι γαμάτος, είναι overclocker slash scripter και Blood Elf level 70 στο WoW αλλά το κυριότερο είναι ότι είναι σαν να τον έφτυσε ο θεός της ασχήμιας, επομένως αποκλείεται να μου φάει την Μαιρούλα, όταν του είπα ότι ασχολούμαι και εγώ με PC μιλούσαμε για ώρες και τον κάλεσα και σπίτι να κάνουμε overclock την Μ@ιρούλ@ συμφώνησε αμέσως, αυτός είναι φίλος όχι σαν το Μιχάλη που με βρίζει. Από το απόγευμα η Μ@ιρούλ@ θα πετάει.

Ημέρα 5η
Τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα από ότι φαντάστηκα, δεν είναι τόσο απλό το overclock τελικά, αλλά να είναι καλά ο Τζίμις που με έκανε ξεφτέρι μέσα σε τρεις ώρες. Τώρα παίζω στο χέρι μου τις τάσεις, τα Hzs τα FSB, τα timings, τους ξηρούς πάγους, της υδροπροωθήσεις, τα ντερσιμπιτέρ και όλα τα υπόλοιπα. Αν θέλω να κάνω καλή δουλειά όμως, όπως μου είπε ο Τζίμις θα χρειαστώ νέο κουτί, τροφοδοτικό, ψήκτρα, ανεμιστηράκια κ.α. Θα τα πάρω...

Ημέρα 10η
Τα αγόρασα, τα αγόρασα όλα yeahh έκανα ένα καφέ και έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά...

Πρόβλημα 1ο: Δύο βίδες από την mobo δεν ξεβίδωναν με τίποτα, πήρα τηλ. τον daddy και μου είπε να ρίξω λίγη καράμπα, πάλι τίποτα, η μαμά μου είπε να δοκιμάσω με λίγο ελαιόλαδο. Τα λίγδιασα όλα, βρήκα όμως την λύση και με ένα σιδεροπρίονο τις έκοψα από το κουτί.

Πρόβλημα 2ο: Δεν μπορώ να βιδώσω την mobo στο νέο κουτί, κάτι οι βίδες οι κομμένες, κάτι οι τρύπες που δεν ταιριάζουν, την πάτησα.

Επιτυχία 1η: Έβαλα το καινούργιο τροφοδοτικό, το νέο μου κουτί είναι πανέμορφο με το τροφοδοτικό μέσα.

Επιτυχία 2η: Κατάφερα και έκανα bypass (έτσι το λέει ο Τζίμις) στα ανεμιστηράκια και τους αύξησα τις στροφές, ακόμα δεν τα δοκίμασα αλλά σίγουρα θα πετάνε.

Ημέρα 11η
Η CPU έχει πάνω κάτι άσπρο που κολλάει τι να είναι αυτό. Έψαξα στο freestuff "cpu+άσπρο+πάνω", μου έβγαλε 28 σελίδες με αποτελέσματα, κοίταξα την πρώτη σελίδα δεν βρήκα κάτι και τελικά ρώτησα την μαμά μου, σαν οδοντόκρεμα μου είπε μοιάζει. Έβαλα και εγώ λίγο Colgate White Action, την άπλωσα και με ένα μαχαιράκι και όντως ήταν όπως πριν, δίκιο πρέπει να είχε η μαμά μου.
Τώρα πώς στο καλό μπαίνει η ψήκτρα;
Όταν την παρήγγειλα στο μαγαζί με ρώτησε ο πωλητής τι CPU έχω, του είπα έναν πολύ γρήγορο και μου είπε θα μου δώσει μία universal για να μπαίνει σίγουρα, αλλά δεν μπαίνει με τίποτα...

Ημέρα 12η
Εύρηκα επιτέλους, κατάφερα και την έβαλα αλλά δεν μπορώ να την σφίξω και όλο πέφτει, έχει κάτι πραγματάκια αριστερά η mobo που εμποδίζουν, αν έκοβα άραγε κανένα;
Σκέφτηκα να βάλω το κουτί ξαπλωτό αλλά γέρνει η mobo από της βίδες που έχουν μείνει, σκέφτηκα να βάλω και λίγη logo αλλά τότε που είχα βάλει στο ποντίκι μου είχε λιώσει το πλαστικό και έκανε μόνο δεξί κλικ...
Βρήκα λύση ΟΛΕΕΕΕ, είμαι άπαιχτος, δεν άντεξα και τηλ. στον Τζίμι και του είπα τι έκανα, δεν με πίστεψε μέχρι που του έστειλα foto.

Απλώς δεν θα ξαναπαίξω Jenga αλλά τι πειράζει.

Ημέρα 13η
Το μεγάλο πρόβλημα τώρα είναι πώς θα βάλω την mobo στο κουτί, δεν βρήκα καμία λύση, τελικά την έδεσα με σπάγκους από το τροφοδοτικό και από το dvd-rom έβαλα και μπόλικο blue tak από πίσω να μην παίζει και κόλλησε μια χαρά, κάθε τόσο ξεκολλάει από το λάδι που είχα ρίξει αλλά δεν με ενοχλεί.
Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πολύ άσχημα από το παράθυρο του κουτιού και αν το δει ο Μιχάλης θα με κράξει σίγουρα, αποφάσισα να βάλω μέσα από το τζάμι καμιά αφίσα του Prison Break ή του Lost ώστε να μην φαίνεται... Καλύτερα του Prison που αρέσει και στην Μαιρούλα. Μέχρι να αγοράσω την αφίσα έβαλα πρόχειρα μια από Τα παιδιά από την Πάτρα που βρήκα σε κάτι παλιές Σούπερ Κατερίνες της αδερφής μου, επειδή ήταν μικρές έριξα και από πάνω ένα σεμεδάκι που είχε η μαμά μου στην τηλεόραση.
Τώρα δεν φαίνεται τίποτα. Αύριο αρχίζει το overclock

Ημέρα 14η
Έκανα πολλές δοκιμές, πήρα πολλά τηλ τον Τζίμι, αλλά δεν μπορούσα καν να ανοίξω το PC, πείραξα το bios, πείραξα τα jumperakia στην mobo και τελικά επιτυχία άνοιξε. Τα ανεμιστηράκια κάνουν τρελό θόρυβο, το ένα πέταξε κάτι σπίθες και κάηκε, ευτυχώς που πήρα extra.
Πρέπει να κάνω κάτι με τον θόρυβο όμως γιατί έκανε παράπονα η κυρία Θάλεια που μένει από κάτω ότι τρομάζει το παπαγαλάκι της.
Σε πρώτο στάδιο πείραξα τα ρεύματα, ο Τζίμις μου είχε βρει μια σελίδα που έλεγε τις τιμές αλλά δεν μου ανοίγει ο ΙΕ και το βλαμμένο η αδερφή μου δεν με αφήνει να τα δω στο δικό της PC γιατί μιλάει με έναν Γάλλο στο facebook...
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο θα τα βάλω στην τύχη...
Τα στρογγυλοποιήσα όλα σε ακέραιο όπου είχε 3,2 έβαλα 4, το 2,8 το έκανα 3 και ούτω καθεξής, τα σημείωσα κιόλας όπως μου είπε ο Τζίμις.
Πάω για ύπνο, η Μ@ιρούλ@ τρέχει benchmark θα δω αύριο το πρωί τα αποτελέσματα.

Ημέρα 15η
Είμαι πολύ στεναχωρημένος... Η Μ@ιρούλ@ πέθανε....
Γύρω στις τρεις το πρωί μπήκε πανικόβλητος στο δωμάτιο ο daddy με το σώβρακο, είχε γεμίσει το δωμάτιο καπνούς και μύριζε τηγανιτή οδοντόκρεμα, η μαμά φώναζε "φωτιά φωτιά, Θρασύβουλε τα παιδιά", χαμός.
Τελικά δεν ήταν φωτιά, η Μ@ιρούλ@ ήταν, κάτι πήγε στραβά...
Μόνο το σεμεδάκι της μαμάς γλύτωσε.

Ημέρα 20η
Για τιμωρία δεν μου παίρνουν άλλο PC, θα τους πείσω που θα πάει όμως... Στέλνω συνέχεια sms στην μαμά “Οι φίλοι μου έχουνε PC και εγώ αισθάνομαι μόνος” και άλλα παρόμοια.
Το βράδυ έχει γενέθλια ο Μιχάλης θα είναι και η Μαιρούλα, θα το κάψουμε. Ελπίζω να μην είναι ο Τζίμις ντρέπομαι να του πω τι έγινε και περισσότερο ελπίζω να μην το μάθει ποτέ ο Μιχάλης...

Ημέρα 21η
Είμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣΣΣ happy oh so happy. Στα γενέθλια του Μιχάλη εκεί που καθόμουν έρχεται η Μαιρούλα και μου λέει: "Σε γουστάρω Γιαννάκη..." και με φιλάει.
Τα είδα όλα, χαρούμενα ξωτικά χόρευαν με πολύχρωμους δράκους γύρω από φουντωτά συννεφάκια και καραμελένια ουράνια τόξα σχημάτιζαν καρδούλες .
ΑΧ ΜΑΙΡΟΥΛΑΑΑΑΑ...

Υ.Γ Ποιος στο διάολο είναι όμως αυτός ο Γιαννάκης; Θα ρωτήσω τον Μιχάλη...Πηγη: h**p://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=32409