Windows 7


Πριν 3 ημέρες κυκλοφόρησαν επίσημα τα Windows 7 στην παγκόσμια αγορά ενώ οι προπαραγγελίες όπως λένε ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Γεγονός αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς πως τα Vista άφησαν πολλούς χρήστες δυσαρεστημένους και τα μάχιμα XP έχουν αρχίσει να δείχνουν τα χρόνια τους.
Η ελληνική έκδοση των 7 αναμένεται την 31 Οκτωβρίου
Δεν θα αναφέρω κάτι παραπάνω για 2 κυρίως λόγους. 1ον, όλο το διαδίκτυο έχει βουίξει επομένως το να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια είναι ανούσιο. 2ον, σαν υπέρμαχος του ΕΛ/ΛΑΚ προτιμώ να σας ενημερώσω πως σε 4 μόλις ημέρες θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του Ubuntu Linux (και από ότι ακούγεται δεν είναι καφετι :P ). Ετοιμάστε λοιπόν τους σκληρούς σας δίσκους και τα cd drive σας.
Αν ανήκετε στους παραθυρόφιλους έχω να πω τα καλύτερα όσο αφορά τα 7. Τα δουλεύω εδώ και ~4 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόκριση του συστήματος (φορητός γαρ) καθώς και από την άμεση αναγνώριση του 90% του υλικού μου.
Αν πάλι δεν σας συγκινούν τα φρου-φρου και αρώματα, βλέπετε τον Βασιλάκη και σας πιάνει ναυτία ή αν επιτέλους θέλετε ένα virus-free περιβάλλον, just to get your job done, τότε ετοιμαστείτε να βουτήξετε στα βαθιά.

Σας ενδιαφέρει:
-Κατεβάστε τον Windows 7 Upgrade Advisor για να δείτε αν μπορεί το σύστημά σας να τρέξει τα Windows 7.
-Δείτε τη λίστα με τις διαφορές ανάμεσα στις τρεις εκδόσεις.

Μιας και αναφέρθηκα στο Linux σας έχω και φωτό έκπληξη (η οποία επίσης έχει κάνει το γύρο του κόσμου).


Τον εικονιζόμενο κύριο πιστεύω τον γνωρίζετε. Αν πάλι δεν σας λέει κάτι η φάτσα του θα σας πω εγώ. Είναι ο κ. Linus Torvalds δημιουργός του Linux ο οποίος βρέθηκε στο linux symposium που έγινε στην Ιαπωνία και συνέπεσε με την ημερομηνία κυκλοφορίας του λειτουργικού της Microsoft.
Μόλις είδε λοιπόν το σταντ δεν άντεξε. Πόζαρε με χάρη και ενημερώθηκε από τον πωλητή για τα νεα χαρακτηριστικά των 7. Πληροφορίες λένε πως δεν αγόρασε κάποια έκδοση.

Windows 7 photo taken from here.
Linus photo taken from here.