PS3 JAILBREAK..

Η ημέρα που όλοι οι κάτοχοι PS3 περιμέναμε πλησιάζει. Εδώ και μερικές ημέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους αρκετά βίντεο που αφορούν ένα φλασάκι USB το οποίο όταν το συνδέσουμε με το PS3 μας επιτρέπει να αντιγράψουμε οποιοδήποτε* παιχνίδι στον εσωτερικό ή σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο. 
Η παραπάνω μέθοδος είναι 1000% ακίνδυνη αφού στην ουσία δεν πρόκειται για κάποια επέμβαση στο εσωτερικό της παιχνιδομηχανής αλλά για ένα απλό usb dongle το οποίο φορτώνει το απαραίτητο πρόγραμμα πρίν την εκκίνηση του PS3.
Ο δημιουργός υποστηρίζει ότι μπλοκάρει οποιαδήποτε αναβάθμιση από τη Sony επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τυχόν patches που μπορεί να βγάλει η εταιρεία. Με κόστος λίγο πάνω από τα 100 ευρώ πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν την επίσημη κυκλοφορία του ενώ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι πρώτοι κλώνοι στο 1/3 της τιμής.
Αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν, κάτι που θα το μάθουμε στις επόμενες εβδομάδες, τότε μιλάμε για κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων του PS3 αν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Sony ήδη ετοιμάζει update για να μπλοκάρει το εν λόγω exploit.