Bargain of the week..

Μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι και υπάρχει και μια κρίση (όχι οικονομική, ταυτότητας :D ) θα προσπαθώ να σας ενημερώνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα για διάφορες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, κυρίως σε ηλεκτρονικά καταστήματα, με ιδιαίτερη τάση στα παιχνίδια αν και δεν αποκλείω και το hardware κομμάτι (τεχνολογικής φύσης πάντα).
Αρχίζω με δυο πολύ δυνατές συλλογές παιχνιδιών που προσωπικά μου έχουν δημιουργήσει πολύ δυνατά συναισθήματα και μου έχουν προσφέρει ώρες διασκέδασης / προβληματισμού και κρητικής σκέψης.

Στην πρώτη θέση η τριλογία του κόμη Δράκουλα.
Τοποθετημένα σε μια πολύ προσεγμένη θήκη θα βρείτε τρία από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια που αφορούν το σκοτεινό κόμη της Τρανσυλβανίας και ένα σύντομο manual.
Τα παιχνίδια που εμπεριέχονται είναι τα: 
- Dracula: Resurrection
- Dracula 2: The Last Sanctuary
- Dracula 3: Path Of The Dragon
Φυσικά όλα είναι τροποποιημένα να τρέχουν σε XP & Vista ενώ λόγω παλαιότητας αλλά και της φύσης των παιχνιδιών αυτών δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα ακόμα και σε σχετικά αδύναμα μηχανήματα.
Βυθιστείτε στην ανυπέρβλητη ατμόσφαιρα που σας προσφέρει το πακέτο αφού πρώτα έχετε χαμηλώσει τα φώτα και έχετε δυναμώσει τα ηχεία του υπολογιστή σας.

Στην δεύτερη θέση μια συλλεκτική έκδοση. Τα Syberia I & II καθώς και το καταπληκτικό Amerzone, όλα δημιουργήματα του ταλαντούχου Benoit Sokal.
Ακόμη και αυτοί που δεν δηλώνουν φαν των adventures νομίζω θα έχουν διαβάσει για αυτά τα μοναδικά παιχνίδια που με την κυκλοφορία τους έχουν ανάγει το συγκεκριμένο είδος σε τέχνη.
Τροποποιημένα και αυτά ώστε να τρέχουν σε όλα τα σύγχρονα λειτουργικά θα σας καθηλώσουν με την μοναδικότητά τους, τα φανταστικά σκηνικά τους αλλά και την μουσική τους.
Ένα must buy πακέτο για όλους.

Tα παραπάνω πακέτα τα βρήκα σε όλα τα γνωστά on-line καταστήματα στην ίδια τιμή που επέλεξε η εκδότρια εταιρεία, δηλαδή 20€. Πρώτη σας επιλογή θα έλεγα ότι είναι το play.com που στέλνει εντελώς δωρεάν και στην ελλάδα αλλά απαιτείται προπληρωμένη/πιστωτική κάρτα.

Υ.Γ. Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί να πληρώσει γνήσιο παιχνίδι και να μην το κατεβάσει. Σωστή ερώτηση αλλά ακόμα πιο σωστή η απάντηση, υποστηρίζουμε τις εταιρείες που προσφέρουν ποιοτικούς τίτλους για να δούμε καλύτερες δουλειές στο μέλλον. (ποιος να το πίστευε ότι θα έλεγα κάτι τέτοιο)

photos taken from play.com