Series update...

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά η τηλεοπτική σαιζόν στο αμέρικα (εδώ αρκεστείτε στις χιλιοπαιγμένες ελληνικές σειρές). Δυο πολύ δυνατές λοιπόν σειρές προβλήθηκαν χθες στο δίκτυο CW και θα μας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Ο λόγος για το πολύ καλό Vampire Diaries το οποίο έχει φτάσει στην 3η σαιζόν πλέον και προβλέπεται χαμός, πανικός και όλεθρος. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά για αυτή τη σειρά. Ο πόλεμος μεταξύ βρυκολάκων και λυκανθρώπων καλά κρατεί αλλά με πολλές ανατροπές και συμμαχίες...  Απολαύστε το πρόμο του πρώτου επεισοδίου παρακάτω.


Δεύτερη σειρά το Secret Circle. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια 16χρονη μαθήτρια η οποία ανακαλύπτει στην πορεία πως οι συμμαθητές της στο Λύκειο του Νέου Σάλεμ (ακούει κανείς καμπανάκια;) όπως επίσης και η ίδια κατέχουν μαγικές δυνάμεις.. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αλλά η υπόθεση μοιάζει ενδιαφέρουσα.



Οι παραπάνω σειρές βέβαια είναι μόνο η αρχή... Έχουμε ακόμα Warehouse 13, The Big Bang Theory, Nikita, Fringe, Terra Nova και κάποιες ακόμη που μπορεί να ξεχνάω αλλά θα αναφερθώ σε μελλοντικές αναρτήσεις.